Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FNPAR: Instituţiile statului ar trebui să ia măsuri împotriva contrafacerilor şi nu să distrugă comerţul cu produse tradiţionale


Instituţiile statului ar trebui să verifice documentele pe care trebuie să le deţină orice vânzător de produse tradiţionale şi să ia măsuri împotriva contrafacerilor, nu să distrugă comerţul cu acest tip de produse, consideră Federaţia Naţională a Producătorilor Agricoli din România (FNPAR)
'Este înfiorător faptul că instituţiile statului nu verifică documentele pe care trebuie să le deţină orice vânzător de produse tradiţionale şi nu ia măsuri împotriva contrafacerilor. Acest lucru nu trebuie să ducă la distrugerea germenului unui nou tip de comerţ în care drumul de la producţie până la farfuria consumatorului este mai scurt, în care poluarea este mai redusă şi cantităţile de adjuvanţi, aditivi, coloranţi etc sunt sensibil diminuate sau absente. Înfiorător este faptul că adevăraţii evazionişti sunt cei care ne dau lecţii de moralitate în timp ce vina este aruncată asupra celor care vând 10 ouă sau 3 kg de morcov pe o piaţă controlată', declară directorul executiv al FNPAR, Daniel Botănoiu, într-un comunicat remis Agerpres.

Acesta a adăugat că 'înfiorător' este faptul că în România intră camioane încărcate cu porci vii cu destinaţia Bulgaria, după care sunt sacrificaţi în România fără ca cineva să răspundă pentru acest lucru.
'Surprinzător, porcii nu se descarcă în curţile celor care produc mărfuri tradiţionale nici măcar în curţile producătorilor de carne de porc autohtoni, ci în curţile celor care au abatoare şi firme de procesare specializate', a adăugat Botănoiu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


FNPAR, cea mai mare organizaţie patronală din agricultură, a fost înfiinţată în anul 2007, iar membrii săi reprezintă 67% din sectorul agricol din România. Federaţia are reprezentativitate la nivel european, fiind afiliată la Copa Cogeca, cea mai mare organizaţie a producătorilor şi cooperativelor agricole europene.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016