Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri 100% nerambursabile pentru fermieri până în 40 de ani


Primăria Oraşului Lipova în cola­borare cu Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni Lipova vă prezintă informaţii privind programul de finanţare nerambursabilă adresat tinerilor fermieri, respectiv Măsura 112 „Instalarea tinerilor fermieri”din cadrul PNDR.


În perioada 1 – 30 septembrie 2010 este deschisă sesiunea de depunere a cererilor de finanţare în cadrul acestui program, prin care tinerii fermieri cu vârsta până în 40 de ani, au posibilitatea de a beneficia de sprijin financiar între 10.000 si 25.000 de euro, 100% nerambursabil.
Sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri este de 10.000 Euro pentru o exploataţie agricolă cu dimensiunea economică minimă de 6 UDE (Unitate de Dimensiune economică), iar peste această dimensiune, sprijinul pentru instalare poate creşte cu 2.000 Euro/1UDE, dar nu va putea depăşi 25.000 Euro/exploataţie.

Categoriile de beneficiari eligibili care pot solicita sprijin nerambursabil prin Măsura 112, sunt:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


- Persoana fizică (Persoanele fizice vor fi acceptate ca potenţiali beneficiari dacă se angajează să se autorizeze ca persoane fizice autorizate în termen de 30 zile lucrătoare de la data primirii notificării privind selectarea Cererii de Finanţare)
- Persoana fizică înregistrată şi autorizată;
- Asociat şi administrator unic al unei Societăţi cu răspundere limitată – SRL,

Instalarea tinerilor fermieri reprezintă activitatea de înfiinţare şi/sau preluare prin transfer de proprietate şi/sau arendă/concesionare a unei exploataţii agricole situată pe teritoriul României, cu o dimensiune economică între 6-40 UDE (Unitate de Dimensiune economică), care produce în principal produse agricole vegetale şi animale (materie primă) pentru consum uman si hrana animalelor, pentru prima dată în calitate de conducător (şef) de exploataţie.
Solicitantul trebuie să depună Cererea de Finantare pentru soli­citarea sprijinului de instalare în maxim 12 luni de la data instalării.

Citeste mai mult in Glasul Aradului
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016