Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri europene 2014: Banii disponibili pentru infiintarea grupurilor de producatori, disponibili pana in luna iunie

fonduri-europene-2014-banii-disponibili-pentru-infiintarea-grupurilor-de-producatori-disponibili-pana-in-luna-iunie

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit anunta ca Autoritatea de Management pentru PNDR a propus prelungirea perioadei de desfasurare a sesiunii continue de depunere si evaluare proiecte in cadrul masurii 142 – infiintarea grupurilor de producatori.


Potrivit informatiilor furnizate de APDRP, sesiunea va fi activa pana la epuizarea fondurilor, dar nu mai tarziu de 30 iunie 2014. 

Obiectivul masurii 142 este reprezentat de cresterea competitivitatii sectoarelor agricol si silvic, prin dezvoltarea relatiilor dintre producatori si sectoarele de procesare si comercializare, precum si de adaptarea productiei din punct de vedere calitativ si cantitativ la cerintele consumatorilor.
 
In cadrul acestei masuri se acorda sprijin public nerambursabil de 100%, de care pot beneficia grupurile de producatori recunoscute oficial incepand cu 1 ianuarie 2007 pana la 31 decembrie 2013.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pentru perioada de programare 2007-2013, alocarea financiara a masurii 142 “infiintarea grupurilor de producatori” este de 24.601.255 Euro.

In urma celor IX etape de evaluare pentru sesiunea continua de depunere proiecte - Masurii 142 – „infiintarea grupurilor de producatori”, s-au contractat un numar de 70 de proiecte cu o valoare de 12,7 milioane Euro.

Conform unui anunt publicat de APDRP, pentru celelalte masuri nu exista inca un calendar de accesare a fondurilor europene destinate agriculturii aferent anului in curs. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016