Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fondurile ramase nedistribuite prin PNDR vor fi folosite in beneficiul refugiatilor

fondurile-ramase-nedistribuite-prin-pndr-vor-fi-folosite-in-beneficiul-refugiatilor

Este vorba de diferenta dintre suma ceruta si aceea absorbita efectiv, reprezentand cateva sute de milioane de euro.


Din Programul National de Dezvoltare Rurala, estimat la opt miliarde de euro, derulat de Ministerul Agriculturii, vor fi redistribuite, in acest an, cateva sute de milioane de euro catre refugiati, a declarat ministrul Agriculturii Achim Irimescu.
 
Este vorba despre diferenta de bani dintre suma ceruta in cadrul unei proiectii si suma accesata efectiv de catre fermieri. Inainte de fiecare exercitiu de finantare, statele membre comunica uniunii o suma prezumtiva pe care o doresc.
 
In cazul de fata, suma accesata de catre Romania este mai mica decat cea proiectata, iar diferenta a fost astfel redistribuita catre alte capitole ale Uniunii, in acest an, criza refugiaţilor fiind una dintre prioritati. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Banii alocati de Uniunea Europeana Romaniei, dar neabsorbiti de noi, cateva sute de milioane de euro in acest an, vor fi dati catre refugiati, intr-adevar”, a declarat pentru Mediafax, ministrul Achim Irimescu.
 
La inceputul exercitiului de finantare 2014 – 2020, fermierii romani au lansat o proiectie a banilor pe care au capacitatea sa ii absoarba, insa la lansarea efectiva a programului de dezvoltare in care Ministerul Agriculturii este Autoritate de Management, s-a constat ca nu pot sa acceseze toti acei bani.
 
Diferenta dintre suma ceruta si aceea absorbita efectiv, cateva sute de milioane de euro, va merge pentru imbunatatirea conditiilor de trai ale refugiatilor.
Potrivit ministrului Achim Irimescu, 90% din liniile de finantare din Programul National de Dezvoltare Rurala sunt manageriate de Ministerul Agriculturii, iar diferenta ce va fi distribuita numai in acest an „pentru ca in acest an am şi fost in intarziere si, oricum, pana la distribuirea efectiva a fondurilor pentru proiecte sunt cativa pasi”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.4 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016