Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FORUM AGRICOLTURA 2014

Joi, 20 februarie, incepand cu ora 15:00, la Hotelul Marriott din Bucuresti va avea loc mult asteptatul Forum 2014 al Confindustria Romania dedicat agriculturii romanesti.

Evenimentul, ce se va desfasura sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania, sub genericul “Colaborare in domeniul agriculturii intre Italia si Romania: oportunitati si perspective pana in 2020 – Filiere agricole, piete de desfacere, reforma PAC si procesul de internationalizare a intreprinderilor”, isi propune sa reprezinte o ocazie pentru analizarea si informarea asupra perspectivelor in domeniul agriculturii precum si asupra oportunitatilor pe care aceasta le poate oferi intreprinderilor italiene si romanesti. 

Acest eveniment va reprezenta astfel si prima colaborare concreta intre Confindustria Romania si Confagricoltura, pentru a marca astfel acordul dintre cele doua institutii, destinat dezvoltarii unui plan comun de asistenta si servicii in sectorul agricol, destinat in special intreprinderilor italiene din Romania.

Acest forum international, organizat de patronatul intreprinderilor italiene din Romania, Confindustria Romania, in parteneriat cu Confagricoltura, cu a semnat in luna noiembrie 2013 un acord de exclusivitate pe piata romaneasca, este o intalnire mult asteptata de operatorii din domeniu, avand in vedere participarea Ministrului roman al Agriculturii, Daniel Constantin, a Presedintelui Confagricoltura, Mario Guidi, a Responsabilului filierei COPA – COGECA (organizatia europeana a producatorilor agricoli, cu sediul la Bruxelles), Daniel Azevedo, a Ambasadorului Italiei la Bucuresti, Diego Brasioli, a Presedintilor ROMALIMENTA si BIOROMANIA, a Responsabilului pentru Agricultura in cadrul Ambasadei Frantei la Bucuresti, Sevrine Jacobs, a Reprezentatului APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura). La eveniment vor mai participa si principalele societati din domeniu si experti. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Evenimentul, la care se estimeaza o prezenta de peste 300 operatori in domeniu, printre care reprezentantii celor mai mari intreprinderi italiene din agricultura prezente in Romania si reprezentantii comunitatii internationale de busines, isi propune, prin deschiderea seriei de conferinte organizate de Confindustria Romania dedicate agriculturii, sa furnizeze informatii de specialitate si actualizate despre sectorul agricol din Romania, cu aprofundari juridice, fiscale (precum achizitia sau inchirierea de terenuri) si financiare, precum instrumentele de credit oferite de catre banci si de catre fondurile structurale in cadrul programarii 2014-2020.

Sunt asteptate cu aceasta ocazie la Bucuresti si numeroase societati italiene, multe fiind asociate la Confagricoltura, societati ce au fost informate cu mult timp inainte despre oportunitatile oferite de piata romaneasca, prin intermediul emisiunilor realizate de Confindustria Romania TV. 

In ceea ce priveste sectorul agriculturii romanesti, reamintim ca in 2012, in Romania erau inregistrate 16.736 cu capital italian, dintre care 1.252 sunt intreprinderi care isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii (1.174 intreprinderi, 200.000 hectare), silviculturii si pescuitului. 

In domeniul agricol, Italia se afla pe primul loc in randul investitorilor straini din Romania, demonstrand interesul strategic al comunitatii italiene pentru agricultura romaneasca. Din totalul suprafetei agricole detinuta in Romania de straini, un sfert apartine investitorilor italieni, care demonstreaza dorinta investitorilor italieni nu doar de a detine terenuri, ci si de a le exploata pe termen mediu si lung desfasurand activitati de productie, pentru cresterea economica a Romaniei. 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016