Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gepetto Consult este prezenta la Indagra Farm 2008 cu solutii pentru industria agricola


Gepetto Consult este prezenta anul acesta, pentru prima data, la Expozitia Internationala Indagra Farm – Bucuresti. Prin intermediul acestei expozitii internationale, Gepetto Consult expune tocatoare de resturi vegetale – Seppi M. - Italia, masinile de transplantat arboi – Opitz-Optimal – Germania, tocatoare de crengi – Jensen - Germania, despicatoare pentru lemne de foc si tocatoarele de crengi – B3 – Italia, masina de decopertat gazonul – Kommtek – Germania, masina de pregatit pamantul – Roxor.


Mulcerele/ tocatoarele de resturi vegetale sunt utilaje folosite la pregatirea si recuperarea terenurilor in agricultura, lucrari comunale, pomicultura, viticultura, exploatare forestiera. Firma Gepetto Consult prezinta tocatoarele de resturi vegetale, spargatoarele si maruntitoarele de pietre de la SEPPI M. Aceste utilaje sunt folositoare pentru curatarea pasunilor, pregatirea terenului in vederea replantarii, pentru reinstalarea livezilor, recuperarea terenurilor necultivate sau a celor coplesite de vegetatie, dar si pentru intretinerea acostamentelor drumurilor.

Masinile de transplantat arbori de la OPITZ - OPTIMAL ofera solutia potrivita pentru fiecare arbore. Acestea sunt echipamente cu ajutorul carora se pot planta sau muta arbori cu diametre de pana la 30cm. Cu ajutorul acestor utilaje sansa de reusita a transplantarii creste la 80 - 90 % datorita posibilitatii de pastrare a formei naturale a sistemului radicular al arborelui si a pamantului din jurul acestuia, astfel scazand 'stresul' provocat de mutare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Masinile de recoltat gazonul de la Kommtek sunt concepute pentru a face fata aplicatiilor semiprofesionale de productie si a inlocuirii gazonului din spatii verzi, cu limitari de spatiu (colturi drepte). Sunt masini usor de manevrat si transportat, cu doua viteze de inaintare. Latimea de taiere a acestor masini este de 30 cm, optional putandu-se folosi lama de 40 cm, profunzimea taieturii fiind de pana la 35 mm.

Deasemenea vor fi prezentate tocatoarele de crengi JENSEN. Aceste masini actionate de la priza de putere a tractorului sau cu motor propriu, pot toca crengi cu diametre maxime, pe model, de la 13 – 30 cm. Rezultatul poate fi folosit in scop ornamental, dar si ca combustibil pentru centralele termice, compost, etc. Tocatoare sunt utile in domenii precum silvicultura, agricultura, amenajare peisagera, lucrari comunale, tocarea deseurilor din material lemnos, fabrici de mobila, cherestea.

Despicatoarele de lemne pentru foc de la B3, pot fi utilizate de firmele de exploatare forestiera, depozitele de lemne de foc dar si de catre utilizatorii casnici. Acestea sunt masini folosite la despicarea longitudinala a lemnului, constand dintr-o masa de lucru orizontala sau verticala si un element de despicare (pana sau 'cruce') actionat de un cilindru hidraulic. Actionarea poate fi cu motor electric (mono sau trifazic), cu motor termic, la priza de putere sau agregat hidraulic.

Pentru mai multe amanunte si pentru a putea vedea aceste produse, echipa Gepetto Consult impreuna cu reprezentantul firmei Seppi M., va asteapta la Indagra Farm - Bucuresti, in interior la standul 70 din pavilionul 19 si in exterior pe platforma 29, in perioada 5 – 9 Noiembrie 2008.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016