Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul a infiintat Garda Forestiera, in tentativa de a stopa jaful din paduri

guvernul-a-infiintat-garda-forestiera-in-tentativa-de-a-stopa-jaful-din-paduri

Noua structura va avea aproape 1.000 de angajati, dintre care majoritatea vor avea atributii de control.


In sedinta de marti a guvernului a fost adoptata o hotarare prin care se decide infiintarea a noua garzi forestiere teritoriale, avand ca rol implementarea si controlul aplicarii regimului silvic şi cinegetic.
 
Conform proiectului inaintat de Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, noua structura de control va avea 926 de angajati, din care 818 cu atribuţii de control si implementare. Astfel, o singura persoana va fi responsabila de controlului a 8.000 de hectare.

In momenutul de fata, numarul personalului silvic cu atributii de control este de 399 de persoane, adica o persoana la 16.403 hectare. Cresterea numarului de personal angajat sa pazeasca padurile ar presupune un efort bugetar, doar in 2015, de 500 de milioane de lei.
Angajaui din Garda Forestiera vor avea salarii echivalente cu cele ale angajaţilor ANAF.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acestia vor primi un spor de risc si o cota parte din amenzile aplicate si din suma obtinuta prin valorificarea lemnului taiat ilegal si confiscat. Guvernul spera sa reduca masiv taierile ilegale prin acest proiect de Ordonanta de Urgenta. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016