Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ilfov: 78 de tone de legume şi fructe confiscate de Garda Financiară


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează că în urma acţiunilor de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare din data de 14 februarie 2011, comisarii Gărzii Financiare au efectuat verificări la 81 de agenţi economici din Bucureşti şi judeţul Ilfov, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul comercializării de legume şi fructe.
În urma acestor controale, s-a dispus confiscarea a circa 78 de tone de legume şi fructe în valoare estimată de 256.397 lei şi au fost indisponibilizate 25 de tiruri în vederea confiscării sau emiterii de decizii de măsuri asiguratorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Comisarii Gărzii Financiare au calculat şi încasat în avans TVA în valoare totală de 1.156.000 lei, iar la 6 agenţi economici au dispus suspendarea activităţii. În urma acestor controale au fost aplicate 47 de amenzi în valoare totală de 496.500 lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016