Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ilie Sârbu: Dacă retailerii nu îşi fac timp de dialog, va exista un monolog


Codul de Bune Practici pentru comerţul cu produse agroalimentare, semnat în luna iulie a anului trecut între producători şi retaileri, provoacă o serie de discuţii între părţile implicate. Deşi de un an de zile au avut loc dezbateri pe această temă, nu s-a ajuns la niciun rezultat. În aceste condiţii, ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat că ministerul "va merge mai departe" cu procedurile pentru ca proiectul de ordonanţă care transpune Codul de Bune Practici în retail să intre în vigoare, în contextul în care retailerii au anunţat că nu sunt de acord cu unele prevederi ale actului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Am avut şi noi o întâlnire aici cu partenerii sociali, la care retailerii nu au participat, au un alt punct de vedere. Vreau să le spun pe această cale că noi vom merge mai departe. Sigur, există şi o lege în Parlament iniţiată de unii colegi de-ai mei, dar până va ajunge în faza să fie aprobată, cea mai rapidă soluţie rămâne o ordonanţă de urgenţă. Discuţiile trenează deja de un an de zile şi vreau să rezolv această problemă în cursul acestei săptămâni", a spus, ieri, Ilie Sârbu.
Acesta a arătat, referindu-se la absenţa retailerilor de la ultima întâlnire privind ordonanţa care va transpune Codul de Bune Practici, că, dacă retailerii nu îşi fac timp de dialog, va exista un monolog. "Nu mi se pare corect să tot amânăm, să tot purtăm pe drumuri producătorii, reprezentanţii asociaţiilor, sindicatele, fiindcă anumiţi domni nu îşi pot face timp o oră să aibă un dialog cu noi. Dacă nu vor dialog, atunci probabil că ajungem la monolog, şi dacă nu le convine vom vedea în continuare ce vom face", a spus ministrul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016