Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Importurile de carne de pasare din Ucraina, blocate din cauza gripei aviare

importurile-de-carne-de-pasare-din-ucraina-blocate-din-cauza-gripei-aviare

Tarile din Uniunea Europeana nu vor mai importa carene de pasare din Ucraina pentru o perioada nedeterminata, dupa ce mai multe cazuri de gripa aviara a ufost confirmate aici la inceputul lunii.


Uniunea Europeana a interzis pe o perioada nedeterminata importurile de carne de pasare din Ucraina, din cauza temerilor privind gripa aviara, dupa ce mai multe cazuri au fost inregistrate la inceputul lunii in regiunea Kherson, din sudul tarii.
 
In perioada 1 ianuarie — 20 octombrie 2016, Ucraina a exportat in Uniunea Europeana 32.000 de tone de carne si produse din carne de pasare inregisatrand o crestere cu 20%,  comparativ cu anul trecut.
 
In noiembrie, Ucraina a restrictionat importurile de carne de pasare din anumite regiuni ale Germaniei, Bulgariei si Ungariei, tot din cauza temerilor privind gripa aviara.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ultimele saptamani, virusul H5N8 a fost detectat in opt state europene si Israel, iar unele tari au cerut fermierilor sa tina pasarile inchise, pentru a evita extinderea epidemiei.
 
Majoritatea cazurilor a fost descoperite la pasarile salbatice, dar Germania, Ungaria si Austria au raportat si cazuri in fermele de rate si curcani, unde toate pasarile au fost sacrificate.
 
In urmatoarele saptamani este posibil sa apara noi cazuri deoarece pasarile salbatice migreaza spre sud, iar acestea sunt considerate sursa actualelor cazuri de gripa aviara
 
Aceasta tulpina a virusului gripei aviare, care nu a fost niciodata depistata la om, s-a raspandit in statele din vestul Africii, inclusiv in Camerun, Niger si Togo, in ultimii doi ani.
 
Organizatia Mondiala a Sanatatii Animalelor a solicitat celor 180 de state membre, printre care se numara si Romania, sa sporeasca masurile de biosecuritate la ferme, piete si in comertul cu pasari, pentru a limita raspandirea gripei aviare. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016