Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Impozite reduse la jumatate si programe speciale pentru fermierii care se asociaza

impozite-reduse-la-jumatate-si-programe-speciale-pentru-fermierii-care-se-asociaza

Seful MADR a anuntat ca sunt in lucru cateva programe prin intermediul carora asociatiile sa aiba acces facil la diferite utilaje costisitoare, pe care putini si le pot permite din cauza costurilor.


Intr-o interventie la postul public de televiziune, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu,  a anuntat ca fermierii care se asociaza vor beneficia in viitorul apropiat de cateva importante facilitati, cum ar fi reducerea la jumatate a impozitelor sau programe gen Fermierul sau Primul tractor.
 
„Avem deja in Parlament o Lege a cooperatiei si vom veni la fel de repede cu cea a asociatiilor care prevede facilitati fiscale pentru agricultorii care se asociaza. Am avut o prima intalnire cu ministrul Finantelor, saptamana trecuta, pe mai multe chestiuni importante care privesc agricultura si agricultorii care se asociaza. Saptamana viitoare ne vom intalni din nou, cu solutii pe care le vom analiza concret si ma refer la reduceri de impozite, care sa ii stimuleze sa se asocieze. In cazul acesta vorbim de reduceri la jumatate fata de cele pe care ar trebui sa le plateasca fermierii care s-ar asocia in acest moment. Voi merge marti in Comisiile reunite din Parlament pentru a le prezenta si a avea acordul lor”, a precizat ministrul.
 
In ceea ce priveste programele speciale gandite pentru a veni in sprijunul asociatiilor de fermieri, seful MADR a mai declarat ca a purtat deja discutii cu ministrul Finantelor pentru un program care se va numi „Fermierul” si pentru altul, numit „Primul tractor”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Despre acesta din urma ministrul Irimescu a explicat ca nu se va referi strict la tractoare ci la orice utilaje agricole costisitoare, pe care asociatiile de fermieri le vor putea achizitiona mai usor, beneficiind de sprijin. „Vreti sa cumparati o combina care este scumpa, atunci asociati-va” a rezumat seful MADR ideea acestui program.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016