Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitie de 700.000 de euro intr-o sera unica in vestul tarii

investitie-de-700000-de-euro-intr-o-sera-unica-in-vestul-tarii

Sera se intinde pe o suprafata de 2688 de metri patrati, iar finantarea proiectului s-a facut din fonduri PNDR.


O sera hidroponica pentru rosii cherry, care se intinde pe o suprafata de peste 2.500 mp, a fost realizata in comuna bihoreana Toboliu, printr-un proiect finantat prin PNDR, o investitie de peste 700.000 de euro.
 
Realizata pe o suprafata de 2.688 metri patrati, sera este destinata culturii hidroponice pentru rosiile cherry si dispune de tehnologie olandeza de ultima generatie, dupa cum a precizat administratorul fermei, Robert Muntean.
 
Proiectul „Construire sera, spatiu tehnic aferent si dotarea cu echipamente specifice”, finantat de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, are o valoare de 704.769 de euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Conform lui Muntean, prin aceste dotari moderne, de ultima generaţie, sera este unica in vestul Romaniei. Sera va fi inaugurata, vineri, 20 iulie, in comuna Toboliu, in prezenta ministrului Agriculturii, Petre Daea şi a directorului AFIR, Adrian Ionut Chesnoiu.
 
Directorul Direcţiei pentru Agricultura Bihor, Nicolae Hodişan, a precizat, ca investitia de la Toboliu este una apreciabila, intr-o tehnologie care se practica la scara mondiala.
 
„Este intr-adevar o valoare mare care trebuie apreciata, ca si initiativa operatorului, deoarece nu vom mai importa rosii din alte tari. Ca si tip de agricultura, este o tehnologie moderna, practicata din ce in ce mai mult pe scara mondiala. Din punctul meu de vedere, a elimina solul si a-l inlocui cu vata minerala nu este ceva de laudat, dar nici de criticat. De fapt, alimentarea plantelor se va face cu substante nutritive prin sisteme de distributie. Fiecare planta va avea propriul ei alimentator si un sistem computerizat va alimenta plantele cu aceste substante nutritive, care vor fi metabolizate de plante in vitamine, fitonutrienti etc. Noi ne-am bucura mai mult pentru sistemul de agricultura traditional, dar este si acesta un trend nou si trebuie acordata atentia cuvenita”, a declarat Hodisan.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016