Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ioan, fermier, 30 ha: Astept subventiile APIA pe 2010, nu am primit nici un leu cu toate ca nu am probleme la dosar


Guvernul nu are caracter, minte fara scrupule, si cei care si-au luat soarta in propriile maini nu o duc mai bine. De exemplu eu lucrez teren pe o suprafata de 30 ha, prin forte proprii, astept subventiile de la APIA pe anul 2010, dar dupa toate minciunile care tot se propaga de la guvern din octombrie, nu am primit nici un leu cu toate ca nu am probleme la dosar.
Merg saptamanal sa verific contul la banca dar nimic. Probabil au virat bani pentru cei cu 0,5 ha pentru voturi si la cei cu ferme de 10000-70000 ha pentru sponsorizari la partide.

Sunt numai vorbe ca vor sa ajute fermele mici si mijlocii pentru comasarea terenurilor, totul este numai o propaganda demagogica. Asa ca din cei disponibilizati din DADR multi ar incerca sa se reprofileze sa faca efectiv ceea ce stiu foarte bine, sa cultive cele 2 milioane hectare ramase parloaga, dar nu sunt ajutati financiar de banci cu imprumuturi pentru productie iar subventiile ajung dupa 2 ani.

Toate imprumuturile date de banci pentru productie cu dobanda subventionata ajung in mainile celor cu ferme de la 1000-70000 ha. Guvernul are o politica de autodistugere a proprietarilor de terenuri, a specialistilor, fermierilor mici si a intregii agriculturi romanesti. Ne-a vandut strainilor, care au cumparat terenuri agricole pentru a le lasa parloaga in toata tara si a ne forta sa cumparam alimente produse in vestul Europei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ioan

Raspunde-i cititorului si participa la discutie

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016