Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ioan Merca a confirmat ca este noul sef al APIA

ioan-merca-a-confirmat-ca-este-noul-sef-al-apia

Potrivit declaratiilor sale publicate de portalul ziardecluj.ro, acesta va prelua mandatul in fruntea agentiei de plati incepand de luni 14 decembrie.


Se pare ca schimbatile anuntate de ministrul Achim Irimescu la preluarea mandatului incep sa aiba loc, dupa ce noul ministru s-a grabit putin cu investirea noilor sefi ai agentiilor de plati din subordine, omitand faptul ca ocuparea respectivelor posturi trebuie sa se faca prin concurs, nu prin ordin de numire.
 
Astfel, dupa ce schimbarile fusesera anuntate pentru data de 2 decembrie, ministrul a revenit revocand ordinele de numire, dupa ce si-a dat seama ca noii titulari numiti de el nu puteau ocupa locurile decat prin concurs.
 
Acesta a lasat insa de inteles ca schimbarile sefilor de la APIA si de la AFIR vor avea loc in cele din urma si se pare ca acest lucru deja s-a intamplat, cel putin in privinta APIA.
 
Conform unor informatii publicate de portalul ziardecluj.ro, care il citeaza pe Ioan Merca, director executiv adjunct in cadrul APIA Cluj, acesta este incepand de luni noul director al APIA, inlocuindu-l pe Mihai Putinei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Da, aveti dreptate, de luni voi prelua portofoliul. Am multe obiective, dar dintre ele cele mai prioritare mi se par evaluarea profesionala dupa criterii de competenta a oamenilor din sistem si definitivarea softului de plati catre agricultori. Plec la Bucuresti cu inima curata si vreau sa ma intorc acasa cu inima curata, dupa ce termin munca acolo”, a declarat acesta sambata pentru ziardecluj.ro, raspunzand unei intrebari referitoare la numirea sa in functia de director general al APIA.
 
Ioan Merca, 45 de ani, esteprofesor doctor specializat in Agrotehnica la USAMV si scolit in institutiile de profil franceze.

Sursa foto: Ziardecluj.ro
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016