Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Laurentiu Baciu a primit un nou mandat de 4 ani la conducerea LAPAR

laurentiu-baciu-a-primit-un-nou-mandat-de-4-ani-la-conducerea-lapar

Acesta a fost reales cu unanimitate de voturi la sfarsitul saptamanii trecute, din echipa de conducere urmd sa mai faca parte cinci vicepresedinti.


Laurentiu Baciu este vechiul si noul presedinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, cea mai puternica organizatie reprezentativa a fermierilor din Romania, acesta castigand un nou mandat de 4 ani la conducerea organizatiei, dupa Adunarea Generala care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute.
 
Realegerea sa nu a constituit pentru nimeni o surpriza, Laurentiu Baciu fiind de fapt singurul candidat inscris in cursa pentru postul de presedinte. A fost ales cu majoritate de voturi, astfel ca in urmatorii patru ani va conduce in continuare destinele LAPAR, asa cum o face inca din anul 2011.
 
La finalul adunarii generale, dupa ce a fost validat in functie, Laurentiu Baciu a declarat ca „LAPAR a dovedit pentru a nu stiu cata oara ca este una dintre cele mai serioase, mai reprezentative organizatii si imi pare rau ca nu sunt mai multe in Romania pentru ca fermierii din alte sectoare de activitatea si-ar rezolva mult mai multe probleme cu o reprezentare mai buna. Stiti din comunicatele de presa si din interviuri ca LAPAR este intr-o continua activitate in ceea ce priveste relatiile dintre fermieri si oficialitatile statului unde ati fost martori ca sunt probleme ce trebuie facute intelese ca sa poata sa foloseasca la ceva. In acest sens, si in cei 4 ani cat am avut mandatul si cel care va urma o sa ne gasiti tot acolo pentru ca fermierii sa-si rezolve probleme pe care le au in teritoriu. Romania are situatii de specificitate si atunci apar probleme diferite in fiecare regiune, probleme care ajung la oficialitati, sunt analizate si, in masura de posibilitati, sunt si rezolvate”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Laurentiu Baciu se afla la conducerea organizatiei inca din decembrie 2011, cand a ocupat functia de presedinte interimar, dupa demisia presedintelui de atunci, Nicolae Sitaru. Presedinte plin a devenit, prin vot, pe 23 februarie 2012. Ca fermier, Laurentiu Baciu lucreaza aproximativ 2.500 de hectare in judeţul Bacau, impreuna cu fiul sau, Alexandru.
 
Alaturi de el, din echipa de conducere vor mai face parte cinci vicepresedinti. Acestia sunt Gheorghe Albu (Constanta), Daniel Ciobanu (Bacau), Constantin Bazon (Vrancea), Nicolae Sitaru (Ialomita) si Ilie Popescu (Olt).

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016