Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Liber la carnea de vita din SUA

liber-la-carnea-de-vita-din-sua

Comisia Europeana a aprobat luni utilizarea acidului lactic pentru decontaminarea carcaselor bovine precum si importul de porci vii proveniti din SUA, potrivit Agerpres care citeaza AFP.


Problema tratarii carcaselor bovine cu acid lactic era un subiect de disputa intre SUA si UE, in conditiile in care aceasta substanta este larg utilizata de abatoarele din SUA in timp ce UE interzicea importurile de carne tratata in acest mod.

Masura va intra in vigoare la data de 25 februarie. Potrivit Comisiei Europene, ea 'va contribui la reducerea contaminarii cu cei mai importanti patogeni care sunt la originea intoxicatiilor alimentare precum E.coli si salmonela'.

Ministrii europeni ai agriculturii nu au reusit sa ajunga la un acord in acest dosar la reuniunea lor din luna noiembrie 2012 astfel ca era de datoria Comisiei Europene sa ia o decizie. Autoritatea Europeana de Securitate Alimentara (EFSA) a emis un aviz favorabil inca din luna iulie 2011.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Un astfel de acord intre UE si SUA este evocat de mai multi ani. Un grup de lucru a fost infiintat in luna noiembrie 2011 si o decizie politica privind lansarea oficiala a negocierilor ar putea fi luata in curand, sub presedintia irlandeza a UE care a facut din acest subiect una din prioritatile sale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016