Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Liderul mondial BASF isi consolideaza pozitia pe piata pesticidelor


Concernul BASF, liderul mondial in domeniul chimic, prezent si in Romania, va prelua producatorul de insecticide britanic Sorex, in cadrul unei tranzactii ale carei detalii financiare nu au fost facute publice, a anuntat ieri compania.
Tranzactia, care include Withmire Micro-Gen, cel mai mare producator si furnizor de insecticide si echipament de dezinsectie din Statele Unite ale Americii, confera BASF pozitie de lider si in industria dezinsectiei din SUA si ii consolideaza pozitia in Europa in domeniu.

“Suntem convinsi ca, prin alaturarea capacitatilor noastre actuale de cercetare si combatere a daunatorilor si a portofoliului si experientei in tehnologie aplicata a Sorex Group, ne vom consolida prezenta pe mai multe piete. Aceasta tranzactie ne va permite sa ne extindem, in general, pe segmentul de dezinsectie din SUA si sa ne consolidam pozitia in Europa.

Imbinarea capacitatilor noastre de cercetare si dezvoltare ne va ajuta sa lansam solutii tot mai inovatoare pentru specialistii in domeniul dezinsectiei”, a declarat Michael Heinz, presedintele diviziei BASF pentru Protectia Plantelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Compania britanica Sorex a raportat in 2007 vanzari nete de 72 milioane de euro, in special in Statele Unite si Europa.

BASF este liderul global in domeniul chimiei, portofoliul sau de activitati incluzand de la produse chimice, mase plastice, produse pentru agricultura si produse chimice de sinteza fina pana la petrol si gaze naturale.

Citeste mai mult in Bu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016