Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR a inceput dezbaterile pentru elaborarea Politicii Agricole Comune

madr-a-inceput-dezbaterile-pentru-elaborarea-politicii-agricole-comune

In perioada urmatoare vor fi purtate o serie de discutii cu reprezentanti ai fermierilor si altor investitori din domeniul agricol.


Ministerul Agriculturii a demarat discutii cu reprezentantii sectorului pentru a contura punctul de vedere al Romaniei in ceea ce priveste politica agricola comuna incepand cu anul 2020.
 
In acest sens, Elena Tatomir, director general al Directiei Generale Politici Agricole si Strategii din Ministerul Agriculturii, a dclarat zilele trecute ca „saptamana aceasta este o saptamana foarte incarcata in ceea ce priveste discutarea viitorului politicii agricole comune. S-au trimis invitatii si pe 24 martie avem intalniri la Ministerul Agriculturii, pentru ca deja ne pregatim cu puncte de vedere pentru politica incepand din 2020 si poate in cadrul acestor intalniri, pe baza a ceea ce s-a realizat in ultimii acesti ani, sa vedem ce a mers si ce nu a mers, ca sa ne spunem parerea pentru viitoarea politica agricola comuna”.
 
O tema principala a discutiilor care vor fi purtate in acest sens o va reprezenta faptul ca Romania exporta foarte multa materie prima, importand in schimb cantitati mari de produse procesate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Poate ar trebui sa ne uitam la numite sectoare. S-a vorbit aici ca se exporta foarte multa materie prima. Toti ne-am dori sa dam plus valoare produselor noastre sa exportam produse procesate, poate ar trebui sa actionam in aceasta cale”, a mai precizat Elena Tatomir.
 
Reprezentanta MADR a mai declarat ca in cadrul ministerului au fost constituite grupe de lucru pe toate sectoarele de activitate.
 
„Am trimis adrese peste tot, pentru ca APIA duce o politica sa zicem putin agresiva in ceea ce priveste inregistrarea cererilor de plata si ne dorim cu totii ca aceste cereri e plata sa se finalizeze la 15 mai, pentru a da posibilitatea inregistrarii si controlului si pentru ca subventiile sa poata sa fie primite de fermieri la timp, iar ei sa beneficieze cat mai repede de acesti bani”, a mai precizat Elena Tatomir. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016