Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR isi va trimite primul atasat agricol in Quatar

madr-isi-va-trimite-primul-atasat-agricol-in-quatar

Decizia a fost anuntata de Daniel Constantin, in urma intrevederii pe care a avut-o la Doha cu omologul sau din Quatar.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, s-a intalnit duminica, 24 mai 2015, la Doha, Qatar, cu omologul sau, ministrul Mediului, Ahmad Al-Hemaidi, la sediul institutiei. Discutiile au vizat crearea unui cadru in vederea relizarii unui memorndum de cooperare intre Romania si statul Qatar pentru initierea unor relatii bilaterale in domeniul agriculturii.
 
Pana in prezent nu a existat un acord privind relatiile bilaterale in domeniul agriculturii iar viitorul acord va viza domeniile cercetarii, al cresterii animalelor, al produselor vegetale, precum si al horticulturii.
 
„Avand in vedere ca in Qatar se importa circa 90% din produsele agroalimentre, comertul poate reprezenta o solutie pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale. In cadrul discutiilor de astazi, a fost reiterata ideea ca Romania va trimite primul sau atasat agricol la Doha, in vederea dezvoltarii unui punct de intrare pentru regiunea Golfului pentru produsele agricole romanesti”, a declarat Daniel Constantin.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul Mediului din Qatar a reinnoit invitatia, acceptata de partea romana, de a participa alaturi de agenti economici la Targul international de agricultura din luna noiembrie, AGRITEQ 2015, care se va desfasura la Doha.
 
In cadrul vizitei din 24 mai 2015, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a avut o intrevedere si cu managementul companiei Hassan Food, interesata de investitii si comert.
 
Vizita ministrului Daniel Constantin este o componenta a unei delegatii in Qatar si Emiratele Arabe Unite, condusa de ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, in perioada 23-25 mai 2015.
 
Aceasta a fost organizata ca urmare a turneului realizat de Primul Ministru al Romaniei, Victor Ponta, in statele arabe din Golf, in perioada 30 aprilie – 5 mai 2015, avand ca obiectiv principal o mai buna promovare a oportunitaţilor de cooperare bilaterala, creşterea schimburilor comerciale, atragerea de capital investiţional strain in Romania, promovarea dialogului politico-diplomatic cu privire la evoluţiile de securitate din regiunea Orientului Mijlociu.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016