Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR pregateste noi scheme de sprijin, pe modelul celui pentru cultivatorii de tomate

madr-pregateste-noi-scheme-de-sprijin-pe-modelul-celui-pentru-cultivatorii-de-tomate

Peste 10.000 de fermieri au beneficiat de sprijinul pentru tomate, iar secretarul de stat Daniel botanoiu, spune ca in lucru sunt si alte proiecte pentru carnea de porc, miere, pasari si peste.


Daniel Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a declarat recent ca Programul de sprijinire a cultivatorilor de tomate in spatii protejate este un succes, fiind accesat pana acum de aproape 10.000 de beneficiari.
 
„Programul pentru tomate este un succes, dovada ca sunt  aproape de 10.000 de beneficiari inscrisi in acest program, ceea ce inseamna ca, la doua kilograme pe metrul patrat, sunt 20.000 tone care ajung pe piata romaneasca, produse proaspete, produse de calitate foarte buna. Este un program de succes, pe de o parte pentru ca raspunde solicitarilor producatorilor, care isi acopera costurile punctual pe partea de investitii, nu total, dar e un program pe opt ani de zile si consideram ca incaseaza o suma frumusica in aceasta perioada. Pe de alta parte, e un succes si pentru consumatori pentru ca au acces la produse proaspete, de calitate, direct de la fermieri”, a declarat Daniel Botanoiu.
 
Acesta a mai mentionat ca Ministerul Agriculturii s-a orientat cu prioritate catre sprijinirea cultivatorilor de tomate si crescatorilor de carne de porc, deoarece aceste produse se afla in topul importurilor facute de tara noastra, si va continua si cu alte programe, cum ar fi sprijinirea productiei autohtone de carne de pasare, miere si peste.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Am introdus tomatele si carnea de porc pentru ca importam de 350 de milioane de euro carne de porc, iar tomate de 50 de milioane de euro si iata ca importurile s-au diminuat. Proiectul carne de porc este in Parlament, cum a solicitat si Comisia Europeana,  si vom continua cu programul cu mierea, care este un program extrem de important. Un alt program important este legat de stimularea investitiilor la pasari si pesti. Stiti ca sunt discutii ca importam mult peste, in conditiile in care noi avem posibilitatea sa il producem aici. Si nu numai aceste programe, sunt 30 de programe care asteapta decizia Parlamentului sa le implementam”, a mai spus Daniel Botanoiu.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016