Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

MADR va crea centre de colectare si prelucrare pentru legumele cultivate in spatii protejate

madr-va-crea-centre-de-colectare-si-prelucrare-pentru-legumele-cultivate-in-spatii-protejate

Ministrul Petre Daea l-e reamintit producatorilor de tomate care beneficiaza de ajutorul de stat de 3.000 de euro, ca trebuie sa justifice cu documente productia obtinuta.


La jumatatea acestei saptamani, ministrul Petre Daea si-a continuat vizitele in teritoriu, ajungand miercuri in localitatea Colibasi, din judetul Giurgiu. Aici se afla un important bazin legumicol, cei aproximativ 2.500 de producatori, asociindu-se in cooperative si detinand impreuna aproximativ 400 de hectare de solarii si sere.
 
Cu aceasta ocazie, ministrul a vorbit din nou despre ajutorul de 3.000 de euro de care beneficiaza cultivatorii de tomate in spatii protejate, reamintind ca programul are ca si conditie de acordare a banilor, justificarea cu documente a productiei valorificate.
 
„Programul acesta de legume, de acordare a unui sprijin de trei mii de euro pentru o suprafata de o mie de metri patrati cultivata, are ca si conditie de acordare a banilor justificarea productiei cu documente. Aceasta cantitate, la tomate, este de doua mii de kilograme la o mie de metri patrati, ceea ce reprezinta doua kilograme pe metru patrat, deci ca un producator sa ia aceasta suma trebuie sa faca dovada productiei valorificate cu documente, sa fie clar!”, a declarat ministrul.
 
Acesta a mai precizat ca din acest motiv a aparut necesitatea formarii cooperativei, de realizare a unui depozit de legume, pentru ca producatorii sa poata indeplini mai usor conditiile necesare pentru acordarea sprijinului financiar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - aurul rosu Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul balsamic  ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Daea a mai anuntat ca in a doua etapa a programului vor fi create o serie de centre sepciale de colectare si procesare a legumelor produse in sere, acest lucru urmand sa se intample din a doua jumatate a acestui an.
 
„In a doua etapa a acestui program, din a doua jumatate a anului, pe Fondul Suveran de Investitii, incepem sa cream centre de colectare, de preluare, de procesare de legume si fructe, in asa fel incat productia realizata de catre fermieri sa aiba un curs fiscalizat si o valorificare superioara”, a sunat anuntul facut de seful MADR la Colibasi.

Sursa foto: Jurnalulgiurgiuvrean.ro

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

MADR va crea centre de colectare si prelucrare pentru legumele cultivate in spatii protejate
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

clubagricultura.ro

- intrebarea zilei

Depozitarea cartofilor

Intrebare: Care ar fi conditiile optime de pastrare a cartofilor in depozite?

Raspuns: Temperatura in depozitele de cartofi pentru consum trebuie sa se mentina intre 3-4oC. La temperatur... citeste tot raspunsul aici

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
KUMAH spune: Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva...
13 Feb. 2019 06:33:35
Raspunde la intrebare
john spune: Este mărturia mea despre lucrarea bună a unui bărbat care ma ajutat să-mi întoarcă soția la mine Numele meu este JOHN și mă aflu în CANADA. Viața mea este înapoi! După 8 ani de...
11 Feb. 2019 02:11:32
Raspunde la intrebare
Ghioca Daniel spune: Interesant articolul,doresc informații despre tipuri de proiecte nerambursabile pentru 2019
10 Feb. 2019 13:44:38
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
clubagricultura.ro

Planta aromatica bienala cu tulpina de 60-100 cm ramificata. Fructifica numai in al doilea an de veg ...

Proces fiziologic care consta in patrunderea apei din sol imrpeuna cu sarurile minerale si gazele di ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016