Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR va solicita primariilor sa efectueze cadastrarea terenurilor gratuit

madr-va-solicita-primariilor-sa-efectueze-cadastrarea-terenurilor-gratuit

Achim Irimescu a mai anuntat in acelasi context ca va fi propus si un proiect de lege care sa rezolve mai usor si problema terenurilor aflate in litigii legate de mostenire.


Cu ocazia unei intalniri avute in teritoriu cu fermierii, ministrul Agriculturii a vorbit si despre problema cadastrului, pe care a catalogat-o ca fiind una dintre principalele urgente in agricultura romaneasca.
 
Acesta a reamintit faptul ca problema cadastrului trebuie rezolvata urgent, pana in anul 2020, pentru ca in caz contrar, Romania risca sa piarda subventiile, iar acest fapt ar constitui un dezastru pentru marea majoritate a fermierilor.
 
In prezent lucrarile de cadastrare decurg anevoios iar de acest lucru s-au plans si fermieri prezenti la intalnirea cu ministrul. Achim Irimescu le-a transmis acestora ca, desi problema nu tine de Ministerul Agriculturii, va interveni pe langa primarii, cerandu-le primarilor sa efectueze aceste lucrari gratuit si intr-un mod alert.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Nu se poate face agricultura atata timp cat nu sunt rezolvate problemele de cadastru. Problemele legate de cadastru tin de primarii, dar asta nu inseamna ca noi nu putem face nimic. Vom discuta cu primarii, le vom cere sa  faca aceste lucrari, pentru ca este in interesul localitatilor lor. In ceea ce priveste problema mostenirilor, chiar avem pregatit un proiect de lege in care se spune ca, daca mostenitorul aflat in Romania a lucrat acel teren timp de 5 ani si niciunul din ceilalti mostenitori nu a revendicat partea sa in acest rastimp, cel care a lucrat pamantul sa se bucure de toate drepturile”, a declarat ministrul conform Agrointel.ro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.4 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016