Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai putine hartii de completat pentru primirea subventiilor

mai-putine-hartii-de-completat-pentru-primirea-subventiilor

Este promisiunea pe care premierul Sorin Grindeanu le-a facut-o fermierilor, precizand ca i-a cerut ministrului Daea sa ia masuri in acest sens.


Saptamana aceasta a avut loc la Bucuresti Conferinta Nationala a Agricultorilor, organizata de LAPAR, eveniment la care a fost invitat sa participe si premierul Sorin Grindeanu. Acesta si-a confirmat participarea, insa in ultimul moment, a fost nevoit sa isi anuleze sosirea la eveniment, trimitandu-l pe consilierul Radu Antohe pentru a-l reprezenta la intalnirea cu fermierii.
 
Acesta le-a transmis participantilor un mesaj din parea premierului, in care se arata ca sectorul agricol constituie una dintre principalele sale preocupari, militand pentru sanse egale acordate fermierilor romani si celor europeni.
 
In mesajul premierului se vorbeste si despre birocratia cu care inca se confrunta beneficiarii de subventii agricole, mai ales in momentul depunerii cererilor unice, in acest sens, primul ministru precizand ca a purtat numeroase discutii cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, si i-a cerut acestuia sa gaseasca solutii pentru a elimina birocratia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Discutam astazi despre agricultura romaneasca la 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Momentul pentru un bilant al sectorului agricol roman nu poate fi mai potrivit. Doresc sa-i asigur pe toti agricultorii romani ca sectorul agricol este unul dintre cele prioritare pentru Romania. Tocmai de aceea, in cadrul UE, vom sustine mentinerea Politicii Agricole Comune ca fiind un element important pentru coeziunea statelor membre. Sanse egale pentru fermierii romani fata de cei europeni – acesta este motto-ul pe care ni l-am asumat. Ma bucur ca in acest an plata subventiilor agricole s-a facut la timp si ca procesul pentru subventii s-a desfasurat in conditii foarte bune. Pentru asta, multumesc conducerii ministerului Agriculturii, angajatilor APIA si, nu in ultimul rand, agricultorilor. Pe de alta parte, stiu ca va este greu sa faceti performanta cand va loviti de atata birocratie, stiu ca uneori simtiti ca nu seceta sufoca, ci plimbatul hartiilor de la un ghiseu la altul. Acest subiect a fost discutat de multe ori cu ministrul Agriculturii, caruia i-am cerut sa vina cu solutii pentru eliminarea birocratiei, mai ales in privinta subventiilor” este mesajul transmis de Sorin Grindeanu participantilor la conferinta agricultorilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016