Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maine incepe Sarbatoarea Mierii de la Blaj

maine-incepe-sarbatoarea-mierii-de-la-blaj

La eveniment sunt asteptati sa participe apicultori si firme din opt tari.


Sarbatoarea Mierii de la Blaj este considerata ca fiind unul din cele mai mari targuri apicole din Romania, iar anul acesta se va desfasura in centrul municipiului in Piata 1848, in zilele de 26 si 27 martie.
 
La eveniment vor participa producatori de profil din Romania, Polonia, Ungaria, Serbia, Slovacia, Turcia, Grecia, Italia, care vor prezenta cele mai noi tehnologii in domeniul apiculturii.
 „Aceasta manifestare a luat o amploare deosebita in ultimii ani, devenind un punct de referinta pentru oamenii de afaceri din domeniu – procesatori, exportatori si importatori de miere, dar si pentru apicultorii profesionisti – membri ai unor asociatii apicole, interesati de noutaţile in domeniul utilajelor si echipamentelor moderne, de ultima generatie, pentru extractia si ambalarea mierii. Toate aceste produse şi echipamente vor fi expuse in cadrul targului de producatori din diverse tari”, a declarat, Victor Mates, managerul Apidava si iniţiatorul acestei manifestari.
 
Evenimentul dedicat mierii va fi organizat in trei secţiunii, mai precis targul cu vanzare pentru produse apicole, miere si produse apiterapeutice, produse traditionale romanesti sau certificate ecologic, sectiunea de prelegeri si informari pentru apicultori si un program artistic pentru vizitatorii prezenti la eveniment.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Sarbatoarea Mierii se afla la a VIII-a editie si va fi organizata de Apidava, cu sprijinul Consiliului Local Blaj, Consiliului Judetean Alba si Asociatiei Apis Tarnave Blaj.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016