Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Masuri de sprijin pentru producatorii de lapte, anuntate de Comisia Europeana

masuri-de-sprijin-pentru-producatorii-de-lapte-anuntate-de-comisia-europeana

Comisia Europeana a anuntat recent ca va oferi sprijin pentru depozitarea in regim privat a untului, laptelui praf degresat si anumitor branzeturi, in scopul de a atenua impactul restrictiilor rusesti la importurile de produse lactate din Uniunea Europeana.


Prin aceasta noua masura, Comisia Europeana intentioneaza totodata sa limiteze efectele negative ale embargoului rusesc pe piata interna a Uniunii Europene. Comisia a mai anuntat ca perioada sprijin va fi prelungita pana la sfarsitul anului 2014.
 
In legatura cu acest aspect, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a precizat ca „semnalele de pe piata europeana a produselor lactate in ceea ce priveste preturile arata ca embargoul impus de Federatia Rusa incepe sa afecteze acest sector. Cateva state membre ale caror venituri din exporturi scad, trebuie sa gaseasca noi piete de desfacere. Sectorul european al produselor lactate are nevoie de timp si de ajutor pentru a se adapta si, din acest motiv, anunt astazi o serie de masuri special orientate de sustinere a pietei, concentrandu-se pe sectoarele ce privesc laptele praf, untul si branzeturile de export. Daca va fi necesar, vom lua si alte masuri suplimentare”.
 
In acelasi timp Dacian Ciolos a mai precizat ca in curand va prezenta statelor membre si Parlamentului European o prima analiza completa a impactului pe termen scurt si mediu al interdictiei impuse de Federatia Rusa asupra tuturor sectoarelor majore agroalimentare europene, impreuna cu o prezentare generala a optiunilor de politica in domeniu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Comisia Europeana va oferi sprijin pentru depozitarea in regim privat a untului si laptelui praf degresat, care sa acopere costurile zilnice de depozitare a acestor produse pentru o perioada de la 3 la 7 luni. Un proiect de act de punere in practica urmeaza sa fie prezentat Comitetului saptamana viitoare pentru un vot formal.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016