Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Micii crescatori de pasari pot accesa fondurile pentru bunastarea animalelor, cu investitii minime


Recent, a avut loc în comuna Todireşti, judeţul Suceava, inaugurarea primei ferme de creştere a păsărilor ouătoare în sistem free range. Astfel, ouăle provenite din aceasta ferma vor fi numerotate cu cifra 1. Sistemul de creştere free range permite găinilor mişcarea în aer liber, acestea beneficiind de existenţa unui padoc înierbat şi a unui adăpost dotat cu stinghii de odihnă, adăpătoare semi-automate şi sisteme de colectare a ouălelor tip cuibar.
Investiţia, în valoare de 6.000 de euro, aparţine SC Bio Ferma SRL, iar proiectul a fost realizat cu sprijinul Asociaţiei Profesionale a Crescătorilor de Păsări de Carne şi Ouă (APCPCO) din Judeţul Iaşi. Potrivit preşedintelui asociaţiei, dr. ing. Leonard Stafie, acest tip de proiect se adresează în special micilor producători din sectorul avicol, care pot accesa fondurile europene disponibile pe măsura de bunăstare a animalelor.

"Microferma din Todireşti a fost proiectată pentru 600 de capete pe serie. Toate utilajele sunt noi, spaţiul a fost amenajat în regie proprie, cu resurse proprii. Investiţia, care include şi amenajarea clădirii, s-a ridicat la 6.000 de euro, o sumă minimă pe care un producător o poate plăti pentru a se transforma în microfermă autorizată, cu toate avizele sanitar-veterinare şi de mediu necesare", a precizat pentru recolta.eu Leonard Stafie.

Proiectul din Todireşti se încadrează în politica APCPCO de sprijinire a crescătorilor de păsări din Moldova. Persoanele care doresc mai multe informaţii pot contacta asociaţia la telefon 0232/265833, 0740/775734

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016