Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Miercuri incepe INDAGRA 2012, cel mai mare targ anual de agricultura din Romania

miercuri-incepe-indagra-2012-cel-mai-mare-targ-anual-de-agricultura-din-romania

Miercuri, 31 octombrie 2012, la ora 10.00, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, va deschide cea de a 17-a editie a Targului International de produse si echipamente pentru agricultura, horticultura din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, INDAGRA 2012.


Evenimentul de deschidere se desfasoara, ca in fiecare an, in Sala Titulescu, ROMEXPO, B-dul Poligrafiei, Bucuresti.

Dupa deschiderea oficiala, ministrul Agriculturii va vizita pavilioanele amenajate in incinta ROMEXPO, iar incepand cu ora 12.00, va participa in Sala Madgearu la dezbaterea organizata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, “Noile politici agricole si securitatea alimentara in conditiile schimbarilor climatice”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Alaturi de ministrul Agriculturii vor lua cuvantul Dacian Cioloș, Comisarul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Raimund Jehle, General Secretary to the FAO European Regional Conference, Vasile Bumacov, Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova, Dimitri Tzvetov, Ministru adj. Ministrul Agriculturii si Alimentatiei din Republica Bulgaria, Daciana Sarbu, Europarlamentar, Cristian Hera, Vicepresedinte Academia Romana si Gheorghe Sin, Președinte ASAS.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016