Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii pregateste examenele pentru posturile de atasati agricoli

ministerul-agriculturii-pregateste-examenele-pentru-posturile-de-atasati-agricoli

Achim Irimescu spune ca se teme ca aceste posturi se vor ocupa „pe pile”daca examenele nu vor avea loc pana la finalul mandatului sau.


Zilele trecute, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu a declarat ca isi doreste foarte mult ca proiectul legii pribind atasatii agricoli sa fie adoptat in prima parte a lunii vitoare, astfel incat sa se poata trece imediat la organizarea concursurilor pentru ocuparea celor 12 posturi.
 
Ministrul a mai precizat ca tine neaparat ca respectivele posturi sa fie ocupate prin concurs si ca isi doreste ca aceste examene sa fie sustinute in mandatul sau intrucat se teme ca, acestea ar putea fi ocupate ulterior „pe pile.”
 
„Am rugat parlamentarii ca atunci cand adopta legea sa modifice articolul prin care Ministerul Justitiei ne-a impus ca atasatii agricoli sa fie doar functionari publici. A fost amendat deja la Senat acest articol si ar putea ca marti, 27 septembrie,  sa intre in Comisia de Agricultura din Camera Deputatilor si pe la inceputul lui octombrie sa se adopte legea si sa dam drumul la concurs. Mi-e teama ca daca nu se intampla pana cand voi mai fi in functie, aceste posturi nu se vor mai ocupa prin examen ci pe pile”, a declarat in acest sens Irimescu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Reamintim ca guvernul a adoptat in luna mai o Ordonanta de Urgenta prin care decidea sa trimita in capitale importante din lume 12 atasati agricoli pentru promovarea produselor romanesti de foarte buna calitate la export.
 
Infiintarea celor 12 posturi de atasat agricol a avut la baza o idee a lui Dacian Ciolos de pe vremea cand era ministru al Agriculturii, preciza atunci Achim Irimescu.
Potrivit acestuia, cei 12 atasati agricoli vor fi selectati, prin concurs, din cei 11.500 de angajati ai Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. In acel moment erau deja stabilite 8 tari in care vor fi trimisi atasati agricoli, respectiv in Germania, Spania, Turcia, Israel, Federatia Rusa, China, Statele Unite si Egipt.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.9 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016