Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Apelor si Padurilor a infiintat doua grupuri de lucru destinate exclusiv problemelor din dmeniul forestier

ministerul-apelor-si-padurilor-a-infiintat-doua-grupuri-de-lucru-destinate-exclusiv-problemelor-din-dmeniul-forestier

Decizia a fost luata dupa ce ministrul Apelor şi Padurilor, Ioan Denes, a finalizat seria de intalniri regionale pe care le-a avut cu reprezentanti ai proprietarilor si administratorilor de paduri, ai sectorului de exploatare a lemnului, precum si cu reprezentanti ai industriei de prelucrare primara si ai industriei mobile.


Entitati din domeniul forestier ce provin din toate regiunile de dezvoltare vor face parte din doua grupuri de lucru cu scopul de a analiza problematica din acest sector, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Ministerului Apelor şi Padurilor.
 
Decizia a fost luata dupa ce ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a finalizat seria de intalniri regionale pe care le-a avut cu reprezentanti ai proprietarilor si administratorilor de paduri, ai sectorului de exploatare a lemnului, precum si cu reprezentanti ai industriei de prelucrare primara si ai industriei mobile.
 
Potrivit sursei citate, consultarile au avut loc, in perioada 17 februarie - 3 martie 2018, in municipiile Bistrita, Suceava, Ramnicu Valcea si Pitesti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

„In urma parcurgerii etapelor de consultari, specialistii ministerului si participantii la dezbateri au identificat trei tipuri de probleme: probleme cu caracter general (de exemplu, cele legate de finantare si cadru legal), probleme cu caracter regional (specifice unor zone, cum ar fi tipul de proprietate) si probleme punctuale. Pentru solutionarea celor constatate, factorii implicati au convenit crearea a doua grupuri de lucru, coordonate de Ministerul Apelor si Padurilor, care vor fi formate din reprezentanti  ai proprietarilor de paduri si ai administratorilor  de ocoale silvice private, specialisti ai Romsilva, reprezentanţi ai sectorului de exploatare si prelucrare a lemnului si industriei mobile”, se arata in comunicat.

In acest sens, un grup de lucru va reuni reprezentanti ai entitatilor din domeniul forestier din Regiunile de Dezvoltare Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est si Centru, in timp ce al doilea grup va fi format din reprezentantii din domeniu, care provin din Regiunile de Dezvoltare Vest, Vest-Oltenia si Sud-Muntenia.

Grupurile de lucru sunt coordonate de catre specialisti din Ministerul Apelor si Padurilor, iar la finalul intalnirilor va fi redactat un singur raport cu solutiile propuse, ce va fi prezentat ministrului de resort.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016