Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei pentru agricultură din Parlamentul Republicii Ungare


Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, s-a întâlnit miercuri la sediul MADR cu preşedintele Comisiei pentru agricultură din Parlamentul Republicii Ungare, Sándor Font.
Discuţiile au vizat colaborarea bilaterală în domeniul agriculturii şi aspecte privind coordonarea poziţiilor celor două state în problematicile europene din domeniul agriculturii. În acest sens, oficialii celor două părţi s-au declarat deschişi unui dialog intens şi de substanţă care să permită coordonarea acţiunilor în cadrul UE în perioada următoare şi consolidarea participării ambelor state membre, Ungaria şi România, la discuţiile privind reforma PAC şi viitoarea perspectivă financiară europeană post 2013.

În perspectiva preluării preşedinţiei Uniunii Europene începând cu data de 1 ianuarie 2010, Sándor Font a confirmat intenţia Ungariei de a promova probleme şi interese comune cu România în domeniul agriculturii. La rândul său, ministrul Tabără a dat asigurări că România va susţine necondiţionat încercările Ungariei de a reprezenta interesele comune.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Alte subiecte abordate în cadrul întâlnirii s-au referit la taxele foarte mari pe care le aplică supermarketurile şi hipermarketurile în cele două state şi pericolul pe care acestea le reprezintă pentru producătorii agricoli şi pentru micii comercianţi. De asemenea, cele două părţi au abordat subiectul relaţiilor dintre fermieri şi bănci, o condiţie esenţială pentru bunul mers al acestora fiind ca băncile să înţeleagă nevoile fermierilor şi sistemul agricol.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016