Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Money Express: Unde a dispărut Toni Delaco?


În spatele dispariției din media a seriei de reclame care îl aveau în centru pe Toni Delaco – despre care Vicențiu Neacșu, Senior Media Planner la agenția de publicitate Optimedia, spune că „a venit creativ, bazându‑se pe un înțeles financiaro‑elitist, și a fost repoziționată către masele largi printr‑un mesaj clar diferențiat“ – pare să fie așadar o reducere a bugetului de publicitate alocat de compania brașoveană Delaco începând cu toamna anului trecut.
„Singurul activ (cu reclame la tv – n.r.) este deocamdată Hochland“, afirmă Vicențiu Neacșu, care adaugă că și în anii trecuți Delaco începea campaniile de promovare în ultimele zile ale lunii ianuarie. „Încă am putea să nu fim pesimiști“, mai spune Neacșu.

Reprezentanții Delaco nu au dorit acum să vorbească despre modul în care s‑a mișcat compania în 2009. „Nu este momentul pentru o asfel de discuție“ – a fost mesajul.

Dar într‑un interviu acordat la începutul anului trecut pentru MONEY EXPRESS, Tudor Comaniciu, care deține pachetul majoritar de acțiuni la distribuitorul de produse lactate (Delaco, cu vânzări de circa 50 mil. euro în 2008, nu are nici o fabrică, iar produsele lactate pe care le vinde pe piața locală sunt realizate sub brandul Delaco în fabricile unor parteneri din Bulgaria, Germania sau Ungaria), vorbea despre o creștere de 40% a vânzărilor și despre achiziția unui jucător local pentru a intra și pe segmentul de produse proaspete.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Money Express
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016