Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi prevederi pentru achizitiile derulate de beneficiarii publici ai PNDR 2020

noi-prevederi-pentru-achizitiile-derulate-de-beneficiarii-publici-ai-pndr-2020

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat o noua versiune a Manualului de proceduri pentru atribuirea contractelor de achizitie publica pentru proiectele finantate prin PNDR.


Principalele modificari privesc posibilitatea beneficiarilor publici de a derula achizitia intr-o singura procedura a serviciilor de intocmire a proiectului tehnic si a executiei lucrarilor, ceea ce va reduce substantial durata intregului proces de achizitie.
 
O alta prevedere cu impact real in derularea mai rapida a procedurilor de achizitie o reprezinta posibilitatea solicitantilor notificati in urma rapoartelor de selectie de a opta pentru demararea procedurilor de achizitii  inaintea incheierii contractului de finantare cu AFIR.
 
Acest lucru se va face sub rezerva unei clauze suspensive care sa conditioneze incheierea si executarea contractului de achizitie publica de semnarea contractului de finantare cu Agentia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Solicitarile beneficiarilor PNDR ne-au determinat sa incercam in colaborare cu presedintele ANAP, domnul Bogdan Puscas, sa gasim solutii pentru a accelera si simplifica procesul de achizitii publice. Am beneficiat inclusiv de sprijinul ministrului agriculturii, domnul Petre Daea si al domnului secretar de stat Alexandru Potor, precum si al Guvernului Romaniei si acum suntem in masura sa propunem aceste noi proceduri mai flexibile, pragmatice si mai rapide. Voi continua sa tratez cu maxima importanta orice sugestie si propunere, pentru ca sunt convins ca scopurile AFIR si ale beneficiarilor nu sunt antagonice, ci dimpotriva, convergente, pentru dezvoltarea satului romanesc”, a declarat Adrian Chesnoiu, directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016