Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua medalii de aur pentru vinurile romanesti, la Concours Mondial de Bruxelles 2014

noua-medalii-de-aur-pentru-vinurile-romanesti-la-concours-mondial-de-bruxelles-2014

Pe langa cele noua soiuri premiate cu aur, Romania a mai obtinut si 11 medalii de argint la una dintre cele mai importante competitii mondiale de profil.


Calitatea vinurilor romanesti a avut parte de o noua recunoastere pe plan mondial, producatorii romani prezenti la editia din acest an a salonului de vinuri Concours Mondial de Bruxelles obtinand 20 de medalii dintre care noua de aur si 11 de argint, pentru soiurile prezentate.
 
Performanta este cu atat mai mare, daca tinem seama ca este vorba de una din cele mai prestigioase competitii mondiale de profil, iar la editia din acest an au fost prezentate 8.060 de vinuri din 41 de tari.
 
Vinurile romanesti care au fost premiate au fost evaluate de un juriu format din nu mai putin de 310 degustatori de 40 de nationalitati diferite, printre acestia numarandu-se si oenologii romani Sergiu Nedelea, Valentin Ceafalau, Georgel Costache, Constantin Croitoru, Dan Ioan Muntean si Cosmin Popescu.
 
Medaliile de aur au fost obtinute de soiurile Feteasca Neagra Egregio 2013, de la Vincon, Floare de Luna Privat Reserve Feteasca Neagra 2013, de la Cramele Halewood, Floare de Luna Privat Reserve Feteasca Alba 2013, de la  Cramele Halewood, Grasa de Cotnari 1982, Vinoteca Cotnari, Grasa de Cotnari 2000, Vinoteca Cotnari, Mosia de la Tohani Special Reserve 2011, de la Domeniile Viticole Tohani, Origini Cabernet Sauvignon 2011 (Budureasca), Sable Noble Alb 2013, de la Crama M1 Atelier Murfatlar si Solo Quinta White 2013 de la Recas.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Salonul de vinuri de la Bruxelles este o competitie internationala cu o traditie de 20 de ani,m oraganzata anual incepand din 1994. Numele concursului a fost scurtat la Concours Mondial, din momentul in care a avut loc in diferite tari europene, altele decat Belgia. Primul Concours Mondial a avut loc in centrul istoric al orasului Bruges, fiind organizat de catre Louis Havaux, fondator al publicatiei belgiene Revue Belge des Vins.
 
Autointitulat World Wine Championship, Concours Mondial evalueaza peste 8.000 de vinuri din intreaga lume in fiecare an.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016