Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Numarul Grupurilor de Actiune locala ar putea ajunge la 210 in acest an

numarul-grupurilor-de-actiune-locala-ar-putea-ajunge-la-210-in-acest-an

Totodata, numarul proiectelor desfasurate de aceste entitati ar putea sa depaseasca in aceeasi perioada 14.000.


Conform estimarilor facute de presedintele Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala din Romania, Alexandru Potor, numarul Grupurilor de Actiune Local  ar putea creste la aproximativ 210 la nivel national, in timp ce proiectele ar putea ajunge la circa 14.000.
 
 „Avem o alocare financiara de aproximativ 650 de milioane de euro pentru GAL-urile din Romania si estimam o crestere la aproximativ 210 GAL-uri in total teritoriu national, cu o acoperire de mai mult de 90% a zonei rurale si a oraselor sub 20.000 de locuitori. Estimarea pe care o facem este spre 14.000 de proiecte ce vor fi realizate pe urmatoarea perioada a exercitiului financiar 2014 — 2020. Foarte important este ca s-a reusit alocarea unei sume importante, de aproximativ 100 de milioane de euro, in Programul Operational Capital Uman, prin care GAL-urile vor sustine din punct de vedere al proiectelor soft functionarea investitiilor sociale pe care le finanteaza din strategii”, a afirmat Potor.
 
Grupurile de Actiune Locala (GAL), entitati care isi desfasoara activitatea pe un teritoriu rural, cu o populatie cuprinsa intre 10.000 si 100.000 de locuitori si densitatea de maximum 150 de locuitori pe kilometru patrat, sunt beneficiare ale programului LEADER, initiativa europeana aparuta in anul 1990, in momentul cand programele publice pentru dezvoltare rurala din multe tari erau limitate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

GAL-ul are sarcina de a identifica si implementa o strategie de dezvoltare locala, de a lua decizii privind alocarea resurselor financiare si de a le administra, cu scopul de a asigura dezvoltarea durabila a teritoriului pe care il reprezinta.
 
Dintr-un GAL pot face parte atat primariile, cat si societatile comerciale, ONG-urile, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si inclusiv persoane fizice, indiferent de domeniul de activitate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016