Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua entitate dedicata sprijinirii fermierilor, infiintata de curand

o-noua-entitate-dedicata-sprijinirii-fermierilor-infiintata-de-curand

Uniunea reuneste opt cooperative agricole, ca membri fondatori, respectiv Agrisud, Arges Biosud, Braicoop, Dobrogea Sud, Oltenia Cereal Nord, Tinoasa, Unirea Covurlui si 15 Februarie Rotunda.


Uniunea Nationala de Ramura a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) este o noua entitate dedicata sprijinului fermierilor din Romania, care si-a anuntat lansarea in cursul saptamanii trecute.
 
Uniunea reuneste opt cooperative agricole, membri fondatori, respectiv Agrisud, Arges Biosud, Braicoop, Dobrogea Sud, Oltenia Cereal Nord, Tinoasa, Unirea Covurlui si 15 Februarie Rotunda.
 
Toate aceste entitati insumeaza o cifra de afaceri de peste 100 milioane de lei si acopera o suprafata de aproximativ 150.000 hectare, aflata in continua extindere.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Obiectivele UNCSV sunt, printre altele sa acorde sprijin membrilor sai pe aspecte de legislatie, fiscalitate, sa acorde sprijin si consiliere fermierilor care vor sa se asocieze in cooperative, sa fie partener de dialog institutional cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Guvern, Parlament, Presedintie si celelalte institutii ale statului pe probleme specifice cooperativelor agricole si membrilor acestora, sa actioneze complementar cu celelalte organizatii profesionale, in parteneriat, pentru atingerea obiectivelor comune.
 
De asemenea, organizatia isi propune sa se implice activ in promovarea cooperativelor agricole si imbunatatirea cadrului normativ specific, promovarea si validarea facilitatilor fiscale pentru cooperativele agricole si membrii acestora, clarificarea aspectelor legate de dubla impozitare a cooperativelor si membrilor, elaborarea si prezentarea catre autoritati a unui nou proiect de lege privind cooperativele agricole, crearea de filiere scurte, clarificarea complexitatilor privind cadastrul agricol si tranzactiile cu terenuri agricole, promovarea unor masuri specifice cooperativelor agricole si Romaniei in Politica Agricola Comuna - post 2020, in special finantari si scheme de sprijin specifice, schimburi de bune practici si, nu in ultimul rand, obtinerea de avantaje economice membrilor prin masificare si posibilitatea de a transforma productia primara agricola si a adauga valoare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016