Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Observator de Constanta: Agricultura si turismul, singurele domenii cu joburi disponibile


Pentru saptamana 11-18 martie, circa 380 locuri de munca sunt vacante la nivelul judetului (n.r. - Constanta). Inca de la inceputul lunii, numarul posturilor disponibile este in crestere. In timp ce oficialitatile europene anunta ca cea mai dificila perioada a crizei a fost depasita, in Romania, adevaratele probleme abia incep sa apara in economie, fapt reflectat, zilnic, de numarul tot mai crescut al persoanelor ramase fara un loc de munca. Spre deosebire de alte judete, Constanta se lauda, in prima jumatate a lunii martie, cu o rata o somajului mentinuta sub media pe tara si cu o crestere semnificativa a locurilor de munca.
Acesta este avantajul litoralului, pentru ca numeroase societati in domeniul hotelier sau in turism cauta forta de munca in aceasta perioada. Se poate spune chiar ca sezonul angajarilor pentru sezonul estival 2010 a inceput. Somerii inregistrati pot accesa o oferta a locurilor vacante valabila pentru perioada 11-18 martie si care contine 378 de posturi neocupate. Cei cu experienta in cele doua sectoare de activitate mentionate au un atu, pentru ca patronii se afla in permanenta cautare de forta de munca calificata. O societate a pus la bataie 19 locuri pentru cameriste, in timp ce alta se afla in cautare disperata de ospatari, oferind 20 de locuri vacante. In acelasi sector mai sunt cautate si persoane pentru receptie de hotel.

Patronii din agricultura bat concurenta

Cele mai multe joburi sunt oferite in sectorul agricol. Un angajator are nevoie de 130 de muncitori necalificati pentru Medgidia si Chirnogeni. Oferta este completata de locuri vacante pentru mecanicii agricoli.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Observator de Constanta.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016