Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Omul de afaceri Iustin Paraschiv investeste 3,5 mil euro intr-o fabrica de furaje

omul-de-afaceri-iustin-paraschiv-investeste-35-mil-euro-intr-o-fabrica-de-furaje

Pajo Holding a demarat constructia fabricii de furaje de la Valcea, investitie cu fonduri europene care trebuie finalizata pana in octombrie 2012. "Valoarea acestei investitii este de 3,5 milioane de euro, cu ajutorul ei vom mari capacitatea de productie a fabricii de furaje cu aproximativ 40 de procente" declara Iustin Paraschiv.


Furajele produse la Pajo Holding in Valcea au in componenta doar materie vegetala, anume cereale produse in Romania, in marea lor majoritate pe terenurile gestionate de grup. Pentru ca acest gen de furaje sa ajunga pana in gospodariile micilor fermieri romani, Pajo Holding a dezvoltat deja o linie de ambalare a acestora in saci. Fabrica de furaje a Pajo Holding de la Valcea a avut luna trecuta cea mai mare productie din istoria sa.

"Se vad rezultatele noii echipe de management care a preluat fabrica de furaje a Pajo Holding, echipa ce si-a inceput activitatea spre sfarsitul anului trecut. Fabrica a atins luna trecuta un volum de aproximativ 7000 tone de furaje produse si vandute, fiind cea mai buna luna a fabricii de la pornirea sa. Rezultatul obtinut ne face sa speram ca putem ajunge cel mai mare producator și distribuitor de furaje din Romania. Capacitatea totala de productie va ajunge, odata cu finalizarea noii investitii, la 100 de mii de tone de furaje anual" declara Iustin Paraschiv.

A doua linie de business a Pajo Holding este reprezentata de cresterea vitelor de carne, cu ferme in judetul Prahova langa orasul Mizil, anul trecut ruland 4000 de capete. Pentru acest an estimam o crestere cu peste 10 procente a efectivelor, pana la valoarea de 4500 de capete" declara Iustin Paraschiv.
Fermele de porci de la Valcea

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sistemul de management in care este gestionata fabrica de furaje a Pajo Holding este aplicat si in cazul parteneriatului sub care se dezvolta fermele de porcine de la Valcea.

"Dupa jumatate de an, in cadrul acestui parteneriat s-a ajuns deja la 25.000 de capete. Am apelat la o rasa de porc din Germania, caruia i-am aplicat un sistem de furajare bazat pe produsele Pajo Holding, furaje produse exclusiv din cereale romanești" declara Iustin Paraschiv.

Echipa de management, sistemul de furajare si rasa de animale aleasa sunt ingredientele unei cresteri rapide, care trebuie sa-o urmeze pe cea a retilului detinut de grup.

"Investim masiv in zootehnie pentru ca retailul detinut de familia Paraschiv - sub brandurile Ana si Cornel, La Provincia si Abatorul de la Ceptura - sa-si poata pastra traditia de a vinde doar carne produsa in Romania" declara Iustin Paraschiv.

PAJO HOLDING, infiintat in anul 2006, are ca obiect de activitate fabricarea furajelor, comertul cu animale vii, agricultura și creșterea animalelor. Pajo Holding face parte din grupul de firme apartinand familiei Paraschiv, grup ce a incheiat 2011 cu o cifra de afaceri de peste 170 de milioane de euro si are afaceri in domeniul agro-zootehnic, trading și retail. La nivelul grupului numarul angajatilordepașește 2000 de persoane. Alte companii membre in grup sunt: Ana și Cornel, Carmistin, Ladrisi Grup, Avicarvil.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016