Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de finantare pentru tinerii care doresc sa inceapa o afacere. NU si in productia agricola primara

oportunitati-de-finantare-pentru-tinerii-care-doresc-sa-inceapa-o-afacere-nu-si-in-productia-agricola-primara

Incepand de astazi, 22 aprilie, tinerii intreprinzatori se pot inscrie "Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri".


Obiectivul programului administrat de Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) il constituie stimularea infiintarii de noi microintreprinderi, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor in scopul implicarii acestora in structuri economice private. Bugetul alocat programului pentru anul bugetar 2013 este de 25 de milioane de lei.

Conditiile impuse tinerilor pentru a beneficia de facilitatile oferite sunt varsta de pana la 35 de ani si sa nu mai fi detinut calitatea de actionar sau asociat al unei intreprinderi constituite in Spatiul Economic European.

Ghidul solicitantului poate fi descarcat de aici.

Potrivit documentului, o alta conditie pe care beneficiarii acestui program trebuie sa o indeplineasca este legata de domeniul activitate. Astfel, NU pot fi finantate firme cu activitati in productia agricola primara.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Mai precis, nu pot fi finantate de catre AIPPIMM firme care desfasoara activitati legate de productia primara a produselor agricole asa cum sunt enumerate in anexa 1 la Tratatul de instituire a Comunitatii Europene:

011 - Cultivarea plantelor nepermanente
012 - Cultivarea plantelor din culturi permanente
013 - Cultivarea plantelor pentru inmultire
014 - Cresterea animalelor
015 - Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor)
016 - Activitati auxiliare agriculturii si activitati dupa recoltare
017 - Vanatoare, capturarea cu capcane a vanatului si activitati de servicii anexe vanatorii

De asemenea, nu sunt finantate firmele care desfasoara activitati de procesare si marketing ale produselor agricole listate in anexa 1 la Tratatul de instituire a Comunitatii Europene, in urmatoarele cazuri:

a. cand cuantumul ajutorului este stabilit pe baza pretului sau a cantitatii produselor de acest tip cumparate de la producatorii primari sau puse pe piata de operatorii economici respectivi;
b. cand ajutorul este conditionat de a fi partial sau integral cedat producatorilor primari (fermieri);

Sunt excluse, totodata, activitatile legate de cultivarea sau procesarea tutunului, acvacultura si pescuitul.

Singurele activitati legate de agricultura acceptate in cadrul programului sunt, asadar, cele legate de procesare, cu exceptia celor doua puncte prevazute mai sus.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016