Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Orest Onofrei este noul ministru al agriculturii

Noul ministru al agriculturii. Gheorghe Flutur a anuntat ca Orest Onofrei este noul ministru al agriculturii. Orest Onofrei a primit 42 de voturi pentru si 18 impotriva


La ora 18:55, Gheorghe Flutur a anuntat ca Orest Onofrei este noul ministru al agriculturii. Orest Onofrei a primit 42 de voturi pentru si 18 impotriva, in sedinta Colegiului Director al PD-L.


Orest Onofrei s-a nascut pe 17 mai 1957 in comuna Marginea, judeţul Suceava. A fost membru al Parlamentului României în legislatura 2004-2008, iar la data de 3 februarie 2005 a demisionat şi a fost înlocuit de către deputatul Romică Andreica. Orest Onofrei a fost ales din nou în legislatura 2008-2012. Potrivit datelor publicate pe situl Camerei Deputatilor, Orest Onofrei este doctorand in stiinte veterinare, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara si al Facultatii de Inginerie si Management Agricol, din cadrul USAMV Bucuresti.

In perioada 1997 – 2004 a lucrat in cadrul Directiei Sanitar Veterinare Suceava, in primii trei ani ca director, apoi ca sef de serviciu. În anul 2004, Onofrei a deschis lista Aliantei DA Suceava la alegerile pentru Camera Deputatilor, fiind numit prefect al judeţului în anul 2005 la propunerea liberalilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Alaturi de numele lui Orest Onofrei se vehiculase anterior si cel al vicepresedintelui Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor - Valeriu Tabara.

UPDATE: Orest Onofrei a declarat, sambata seara, pentru Mediafax, ca va renunta la functia de ministru al agriculturii, in urma articolelor aparute in presa care fac referire la un accident de circulatie in care acesta a fost implicat in urma cu mai mult timp in urma si care s-a soldat cu o victima. Desi in urma anchetei s-a stabilit ca accidentul nu a fost produs din vina sa, Orest Onofrei a declarat ca nu doreste sa afecteze imaginea actualului guvern.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016