Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pajo Holding, 16 milioane de lei investiti in ferme de bovine ce adapostesc 2000 de capete


Omul de afaceri Iustin Paraschiv isi propune ca pana la finalul anului sa atinga o cifra de afaceri de peste 15 milioane de lei din afacerea Pajo Holding, business demarat in urma cu 4 ani cu activitati in domeniul agriculturii si cresterea bovinelor.
Investitia totala in ferme se ridica dupa cei peste patru ani de activitate la aproximativ 16 milioane de lei.

La 9 luni, fermele situate langa orasul Mizil numarau aproximativ 1.600 de animale, iar pana la sfarsitul anului vor atinge pragul de 2.000 de capete. Furajarea bovinelor in cazul Pajo Holding este asigurata integral din productia proprie a grupului.

Pentru 2011, Pajo Holding si-a propus sa sustina crescatorii mici din zona Prahova, Buzau, Ialomita, Vrancea, Braila, pentru a realiza reconversia de la cresterea vitelor de lapte la cresterea bovinelor pentru carne. “Suntem dispusi sa ajutam financiar micii fermieri, mai mult, sa le garantam acestora contractual ca vom lua viteii de la ei. Motivul unei reconversii dinspre productia de lapte spre cresterea bovinelor pentru carne este foarte simplu: pretul laptelui este foarte scazut in Europa, importul fiind o solutie mai profitabila. Aceasta situatie este generata de unele state europene care reusesc sa ofere avantaje economice producatorilor de lapte”, declara Iustin Paraschiv.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In prezent, grupul achitizioneaza o parte din animale din zonele Ardeal si Banat.

Grupul de firme detinut de familia Paraschiv a incheiat 2009 cu o cifra de afaceri de aproximativ 150 de milioane de euro si are afaceri in domeniul agro-zootehnic, trading. Cea mai importanta companie a grupului este producatorul si retailerul Ana si Cornel, infiintat in 1994. Grupul de firme detine o retea proprie de 100 magazine in Valcea, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Prahova, Bucuresti, Ialomita, Vrancea, Bacau.

Grupul numara peste 2.000 de angajati la jumatatea acestui an. Printre companiile membre se numara si Carmistin Ladrisi Grup si Avicarvil.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016