Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Parteneriat Agromec Ştefăneşti - AZROM Israel, pentru furnizarea de sere la cheie


Furnizorul de maşini şi echipamente pentru agricultură Agromec Ştefăneşti SA a încheiat un parteneriat cu AZROM, lider israelian în construcţia şi montajul de sere. În ultimii doi ani, echipa AZROM s-a deplasat periodic în România pentru a studia condițiile climatice locale. În cursul acestor vizite reprezentanții companiei au intrat în contact și cu specialiști autohtoni şi fermieri pentru a se sfătui în pregatirea fundațiilor pentru construirea de sere în diferite zone ale țării. Aceste vizite profesionale au avut ca scop şi cunoașterea nevoilor fermierilor.

În acest context, pentru a diversifica oferta noastra, ne-am hotărât să încheiem un parteneriat strategic cu un furnizor de sere din Israel, dorind să găsim o companie cu o reputaţie la fel de buna ca a noastră şi cu ani de experienţă în sectorul agricol. Totodată, am căutat o companie care să fie conştientă de importanţa de a veni în întampinarea nevoilor clienților noştri, se arată într-un comunicat al Agromec Ştefăneşti, remis RECOLTA.EU.


În urma unor cercetări de piață amănunțite, am luat decizia de a colabora cu compania AZROM, fiind printre puținele firme israeliene cu o vastă experiență în proiectarea serelor. AZROM este de altfel cea mai mare companie din Israel, specializată în proiectarea, producția și furnizarea de sere. Totodata se numară printre principalele companii la nivel mondial în construcția de proiecte de sere la cheie, precizează sursa citată.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Compania AZROM a fost înființată în 1975 și pentru mai mult de 30 de ani și-a dedicat activitatea dezvoltării unor noi modele de sere. Îmbunatățirea și perfecționarea modelelor brevetate de AZROM se realizează periodic, iar în prezent compania pregătește lansarea unei noi linii de produse.

AZROM și-a dezvoltat la nivel mondial o rețea de agenți și reprezentanți, precum și tehnicieni specializați în construirea serelor și personal autorizat pentru lucrări de întreținere a proiectelor realizate de companie.

Toate aspectele enunțate mai sus au contribuit, de-a lungul anilor, la dezvoltarea unor cunoștinte vaste în proiectarea și construirea de sere din punct de vedere al eficienței și eficacității.

AZROM are capacitatea de a organiza amplasamente de producție în diferite locuri din lume, pentru a se localiza cât mai aproape de clientul final.

Structura serei reprezintă platforma pe care sunt montate sistemele suplimentare. Îmbinarea corectă a acestor elemente crează climatul propice de creștere, necesar fiecarui tip de cultură.

AZROM se poate mândri cu finalizarea unor proiecte în mai mult de 50 de țări din lume, în regiuni precum estul Australiei, America Centrală, numeroase țări din Asia, Europa și Africa. Ideea principală care se poate desprinde de aici este că AZROM deține cunoștințe pentru construirea serelor în condiții climatice diferite, de la tropical și foarte cald, precum clima din Africa, până la cel foarte rece din Europa.

Experiența companiei permite echipei de ingineri atât să adapteze cât și să selecteze echipamentele adecvate pentru crearea condițiilor climatice optime, necesare fiecărei culturi.

Echipa de agronomi și fermieri cu care colaborează este specializată în creșterea în seră a legumelor și florilor. Agronomii oferă sfaturi profesionale chiar la ferma clientului sau prin suport electronic. Este foarte important ca aceștia să cunoască condițiile climatice ale țării în care se vor deplasa în vederea adaptării sistemelor din seră la condițiile specifice.

Nu în ultimul rând, AZROM este conștienta de potențialul pieței din România și de capacitatea acesteia de a se dezvolta, ținând cont de faptul că face parte din piața europeană și beneficiază de fondurile pentru dezvoltare oferite prin programe europene.

La aproape un an de la începutul colaborării noastre, AGROMEC ȘTEFĂNEȘTI SA are convingerea că AZROM este o companie foarte serioasă, iar impreună vom dezvolta proiecte de succes, asigurând furnizarea rapidă a serei, construirea ei, asistenţa tehnică post vânzare şi suportul agronomic al experților israelieni. Împreună, cele două companii, AGROMEC ȘTEFĂNEȘTI SA și AZROM au capacitatea de a furniza şi finaliza proiecte de sera în România, într-un mod cât mai eficient şi rapid, se mai arată în comunicatul primit.

Despre AGROMEC ŞTEFĂNEŞTI
Agromec Stefanești SA desfașoară o activitate intensă în sectorul agricol de mai mulţi ani. Amplasată lângă linia de Centură a Capitalei, pe Șoseaua Stefanești nr. 11, în imediata vecinătate a DN2 București-Urziceni, acumulând o experiență din ce în ce mai bogată, Agromec Stefanești și-a dezvoltat și diversificat necontenit activitatea, care a căpătat un caracter preponderent comercial. 

Baza activității a constituit-o comerțul cu tractoare, combine, remorci  și mașini agricole, precum și piese de schimb aferente acestora, societatea noastră reprezentând în partea de sud a României marea majoritate a producătorilor de astfel de utilaje din țară.

SC Agromec Ștefănești SA este o companie cu capital privat ce are ca principal obiect de activitate servicii specializate pentru fermieri, activând pe aceasta piață de 15 ani, având ca arie de activitate zona de sud a României.

Obiectele de activitate ale companiei sunt:

1.  Comerțul cu tractoare (SAME, DEUTZ - FAHR, LAMBORGHINI), combine (DEUTZ - FAHR și   FENDT), utilaje și mașini agricole (Maschio, Gaspardo, Vogel & Noot, Horsch, Knoche, Sigma4, Gallignani, OMA, Pronar, SIP Slovenia, Lemken, Himel, BCS, Casorzo, Barbieri, Solo,  Mecanica Ceahlau, Mat Craiova, Tehnofavorit Bontida, etc.).
Acest sector de activitate asigură un departament de vânzări în care activează 4 ingineri specializați, un departament de service cu 2 ingineri și 6 mecanici. Zona de prezentare permanentă: 20.000 m².

2. Vânzări de piese de schimb prin magazinul cu o suprafata de aproximativ 1000 m².

3. Atelier specializat în repararea RK de tractoare, remorci, buldoexcavatoare și orice alt tip de motor Diesel. În cadrul centrului de reparații RK se pot efectua reaprații pentru orice tip de tractor indiferent de brandul acestuia.

În domeniul comerțului cu tractoare și utilaje agricole, Agromec Ştefăneşti SA este de 5 ani lider în vânzări pentru toți marii producători autohtoni, având distribuitori în toate județele din zona de sud a României: Dâmbovița, Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Argeș.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016