Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patronii sunt incurajati sa angajeze tineri absolventi. Statul le va subventiona salariile

patronii-sunt-incurajati-sa-angajeze-tineri-absolventi-statul-le-va-subventiona-salariile

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management POS DRU, aflata in directa sa coordonare, a lansat in consultare publica documentele necesare pentru implementarea unei scheme de minimis prin care firmele vor primi subventii pentru a angaja tineri absolventi.


Documentele publicate pentru consultare sunt Ghidul Solicitantului Conditii Specifice “Locuri de munca subventionate” – Domeniul Major de Interventie 2.1, respectiv Schema de ajutor de minimis “Locuri de munca subventionate”.

“Prin aceasta schema de minimis sustinem angajarea tinerilor, dar și activitatea mediului privat. Mai precis, vom subventiona plata salariilor tinerilor absolventi, elevi și studenti, promotia 2014. Subventiile pentru plata salariilor vor fi acordate pe o perioda de minimum 6 luni și de maximum 12 luni. Angajatorii care vor beneficia de aceste subventii vor fi obligati sa mentina posturile nou create o perioda de timp cel putin egala cu cea pentru care au incasat subventia. Subliniez ca firmele vor fi obligate sa mentina postul nou infiintat și nu persoana angajata initial, in conditiile in care prin aceasta masura vrem sa incurajam competitia pe piata muncii”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Valoarea orientativa a subventiei nete este de 900 de lei pentru tinerii angajati cu studii medii, respectiv de 1.300 de lei pentru tinerii angajati care au studii superioare, conform Ghidului Solicitantului Conditii Specifice “Locuri de munca subventionate”. Subventiile aferente salariilor tinerilor absolventi se vor acorda cu o frecventa lunara. In același timp, companiile care vor angaja absolventi vor fi obligate sa realizeze un plan educational pentru fiecare persoana nou angajata pentru a proba demersul procesului educational aferent invatarii la locul de munca.

Numarul orientativ de posturi pentru care se vor acorda subventii, in functie de categoria in care se incadreaza beneficiarul schemei de minimis, este urmatorul:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

• Pentru microintreprinderi – 3 locuri de munca;
• Pentru intreprinderile mijlocii – 7 locuri de munca;
• Pentru intreprinderile medii – 15 locuri de munca.

O firma poate incheia un singur acord pe toata perioada de implementare a proiectului, care poate fi modificat prin acte aditionale cu respectarea prevederilor Ghidului Solicitantului Conditii Specifice “Locuri de munca subventionate” și a regulilor privind ajutorul de minimis.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016