Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pensiunile din Mărginimea Sibiului vor fi ocupate în totalitate de Revelion

Pensiunile din Mărginimea Sibiului vor fi ocupate în totalitate de Revelion, cerea fiind chiar mai mare decât oferta de cazare, a declarat, sâmbătă, corespondentului NewsIn, preşedintele filialei Sibiu a Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), Dorin Beu.


"Cererea este foarte mare. Nu cred că pensiunile vor putea acoperi toate cererile turiştilor”, a declarat Beu. Acesta susţine că, din acest motiv, preţurile au urcat uşor comparativ cu anul 2008.

"Iniţial am dorit să păstrăm tarifele, dar cererea foarte mare ne-a făcut să le ridicăm puţin. Spre exemplu, la o pensiune de trei margarete, anul trecut un sejur de patru nopţi a costat 600 de lei de persoană, iar anul acesta va fi de 700 de lei”, a exemplificat reprezentantul ANTREC.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Preţurile pentru un sejur de Revelion în Mărginimea Sibiului pot ajunge şi la 2.100 de lei de persoană, la o pensiune de patru margarete. La aceste preţuri, proprietarii oferă demipensiune sau pensiune completă.

În privinţa Crăciunului, gradul de ocupare va fi de aproximativ 50%, susţine Dorin Beu. „Cu toate că de Crăciun este mult mai frumos aici, pentru că sunt multe obiceiuri, oamenii preferă să petreacă în familie. În 2008, gradul de ocupare a fost de aproximativ 50%, iar acum ne aşteptăm să fie aproximativ la fel”, a completat Dorin Beu.

Acesta a mai spus că, pe întreg anul 2009, gradul de ocupare a fost „ceva mai scăzut decât în 2008”, în condiţiile în care preţurile au rămas neschimbate.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016