Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 20.000 de specialisti in gastronomie, asteptati la GastroPan 2014

peste-20000-de-specialisti-in-gastronomie-asteptati-la-gastropan-2014

Cea de-a sasea editie a expozitiei gastronomice cu participare internationala isi va deschide portile in acest week-end, la Brasov.


A inceput numaratoarea inversa pana la startul unuia dintre cele mai asteptate evenimente din industria de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica din Romania, eveniment ce isi va consuma incepand de vineri, 4 aprilie, cea de-a sasea editie. Este vorba de expozitia gastronomica GastroPan, care anul acesta se va desfasura la Brasov, in incinta Brasov Business Park, cu participarea a peste 20.000 de specialisti in gastronomie. din 23 de tari.
 
Acestia vor reprezenta in total 120 de expozanti care vor prezenta la standuri in perioada 4-6 aprilie atat produse finite cat si ingrediente, ustensile, echipamente, dotari pentru brutarii, patiserii, cofetarii si bucatarii profesionale, in functie de progilul activitatii fiecarui expozant. Fara indoiala, principalele puncte de atractie pentru vizitatorii care vor ajunge in week -end la expozitia de la Brasov, vor fi sesiunile de degustari, dar si concursurile si demonstratiile maestrilor cofetari, patiseri sau brutari.
 
Dintre demonstratiile pe care le-au anuntat organizatorii, cele mai interesante se anunta a fi sculptura in fructe si legume, tehnicile deosebite de decorare a torturilor, modelarea artistica a florilor si figurinelor de zahar sau confectionarea diferitelor piese din ciocolata. Protagonisti vor fi bucatari si cofetari specializati din Romania, Ungaria, Anglia Brazilia etc, multi dintre ei castigatori ai unor importante premii la concursuri de profil
 
De-a lungul celor cinci editii de pana acum, GastroPan s-a impus ca singura platforma comuna din Romania in cadrul careia furnizorii, specialiştii şi operatorii din domeniile panificaţiei, cofetariei şi alimentaţiei publice se pot reuni pentru a-si prezenta inovatiile, a face schimb de experienta si a-si dezvolta afacerile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Expozitia din acest an se va intinde pe o suprafata de 6.000 de metri patrati, urmand a fi deschisa in zilele de 4,5 si 6 aprilie, intre orele 10.00-18.00.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016