Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ProCredit Bank asigura finanțări preferențiale pentru fermieri

procredit-bank-asigura-finanari-prefereniale-pentru-fermieri

In acest sens, institutia bancara a incheiat un acord de finantare in valoare de 60 de milioane de euro cu Fondul European de Investitii.


ProCredit Bank Romania a semnat un acord de finantare in valoare de 60 de milioane de euro cu Fondul European de Investitii (FEI) dedicat sectorului agricol si rural, parte a unui prim mandat al Fondului pentru agricultura din Romania.
 
Astfel, ProCredit Bank va oferi fermierilor din Romania Fonduri Europene pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru a sustine dezvoltarea sectorului agricol si a afacerilor din sectoarele productiei si serviciilor care isi desfasoara activitatea in zona rurala.
 
Finantarile vizeaza cheltuielile fermelor mici, ale exploatatiilor agricole, intreprinderilor mici, precum si cofinantarea proiectelor selectate pentru granturi in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Fondurile oferite prin parteneriatul cu FEI sunt rambursabile si vor finanta investitiile sau capitalul de lucru al companiilor din domeniul rural. Astfel, vor fi sprijinite companiile agricole si producatorii de fructe in procesarea si promovarea produselor lor, precum si in crearea si dezvoltarea unor activitati non-agricole. Imprumuturile sunt adresate fermierilor si antreprenorilor din zone rurale persoane juridice, care vor beneficia de dobanzi si comisioane cu 50% mai mici.
 
„Fondurile disponibile initial pentru imprumuturi prin parteneriatul cu FEI sunt de 16 milioane de euro si pot fi suplimentate pana la 60 de milioane de euro in urmatorii cinci ani, in functie de evolutia acestor produse de finantare. Sustinem IMM-urile cu perspective sanatoase de dezvoltare si credem ca reusita antreprenorilor din domeniul agricol are un impact direct asupra dezvoltarii economiei Romaniei. Oferim companiilor eligibile din acest sector o gama moderna, usor de accesat de servicii financiare, de la credite de investitii si finantari pentru capital de lucru la servicii bancare, precum internet banking modern sau produse de economisire”, a declarat Mariana Dimitrova Petkova, director general adjunct ProCredit Romania.
 
Mandatul FEI este parte a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) si este finantat prin intermediul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR).
 
In luna iunie 2018, creditele agricole reprezentau 24% din portofoliul total al ProCredit Bank, banca germana activa in Romania de 16 ani. Pe langa parteneriatul cu Fondul European de Investitii pentru oferirea unor conditii preferentiale la credite producatorilor agricoli, banca mai are parteneriate cu APIA si cu Fondul National de Garantare al Creditului Rural.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016