Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Procurorii anticoruptie au descins la sediile APIA din Bucuresti si Ilfov

procurorii-anticoruptie-au-descins-la-sediile-apia-din-bucuresti-si-ilfov

Sunt vizate fapte de coruptie si fraude cu fonduri europene, fapte ce ar fi fost comise in perioada anului 2012.


Conform unui comunicat transmis de Directia Nationala Anticoruptie, procurorii acestei structuri fac cercetari intr-un caz vizand comiterea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si impotriva intereselor Uniunii Europene, care ar fi fost comise in perioada 2012.
 
Se pare ca este vorba din nou de acordarea de subventii ilegale in agricultura, fiind implicati functionari de la APIA care au primit unele „atentii„ pentru a aproba acordarea acestor subventii din fonduri europene.
 
In comunicatul DNA se arata ca „procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie — Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si impotriva intereselor Uniunii Europene, comise in perioada 2012. In cursul zilei de 5 octombrie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 18 locatii situate in judetele Dambovita, Ilfov, Giurgiu si municipiul Bucuresti dintre care trei in sedii ale unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Surse judiciare au precizat ca printre cele trei sedii ale institutiilor publice vizate se numara si sediile APIA Bucuresti si Ilfov, procurorii lucrand in stransa cooperare cu reprezentantii Oficiului European de Lupta Antifrauda care au asigurat sprijin operational pentru documentarea cauzei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016