Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Procurorii DIICOT au efectuat arestari intr-un nou dosar de evaziune cu legume si fructe

procurorii-diicot-au-efectuat-arestari-intr-un-nou-dosar-de-evaziune-cu-legume-si-fructe

Procurorii DIICOT din cadrul Serviciului Teritorial Targu Mures au efectuat un numar de 20 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Mures, Bistrita Nasaud, Bihor si Salaj, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale specializata in infractiuni evaziune fiscala si spalare de bani.


Membrii gruparii organizate sunt acuzati ca, prin intermediul a trei societati comerciale de pe raza judetului Mures, controlate de mai multi cetateni sirieni, au aprovizionat mai multe firme cu legume si fructe achizitionate din spatiul intracomunitar,  in valoare de peste 6,8 milioane lei, prin interpunerea altor societati comerciale din jud. Bistrita Nasaud.

Societati comerciale functionau, prin fraudarea bugetului de stat, prin inregistrarea achizitiilor din spatiul intracomunitar, solicitate de cetatenii sirieni și prin emiterea de facturi catre firmele detinute de acestia, care fiind inregistrate in evidenta contabila a beneficiarilor reali, permiteau deducerea  TVA-lui aferent acestor achizitii  (aprox. suma de 1,6 milioane lei stabilita pana la aceasta data).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Lupta actualului guvern impotriva evaziunii fiscale din sectorul legumelor si fructelor a inceput inca de anul trecut, cand procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a membrilor unei grupari, condusa de Yuksek Sahin, unul din jucatorii importanti pe piata legumelor si fructelor de import din Romania, care prejudicia anual bugetul de stat cu zeci de milioane de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016