Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prodal îşi extinde afacerile în România şi va investi cât e nevoie

Prodal 94, producător de băuturi spirtoase, îşi extinde afacerile din România prin înfiinţarea unei divizii de import al unor mărci premium de băuturi alcoolice, în vederea consolidării poziţiei pe piaţa de profil, grupul estimând că afacerile noii firme vor însuma 10 milioane euro anul viitor, potrivit unui comunicat, remis redacţiei. "Suntem lideri de piaţă cu vodca Stalinskaya şi Wembley Dry Gin, iar decizia strategică de a investi în dezvoltarea unei divizii de import şi distribuţie a altor categorii de băuturi alcoolice premium ne va consolida poziţia, permiţând, în acelaşi timp, realizarea unor sinergii de grup", a declarat, în comunicat, directorul general al companiei, Florin Rădulescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Reprezentanţii Prodal nu au precizat ce investiţie va necesita această extindere a activităţilor, dar că se va investi atât cât este nevoie. "Obiectivul nostru este dublarea cifrei de afaceri până la sfârşitul anului 2010 şi pentru asta vom investi atât cât va fi nevoie", a declarat Florin Rădulescu, pentru Curierul Naţional.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016