Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producătorii agricoli de la Pâncota s-au plâns preşedintelui că merge greu agricultura

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat, sâmbătă, oraşul arădean Pâncota şi a mers la târgul local de produse agroalimentare, unde mai multţi producători i s-au plâns că agricultura merge greu, transmite corespondentul NewsIn.

Şeful statului a fost întâmpinat de peste o mie de oameni la Pâncota, unde sâmbăta se organizează cel mai mare târg săptămânal din judeţ. Traian Băsescu a primit de la oameni o biblie, un buchet de busuioc, un borcan de miere de albine, iar un cetăţean nemulţumit că nu i-a fost retrocedat un teren i-a înmânat preşedintelui o scrisoare.

Producătorii agricoli s-au plâns preşedintelui că merge greu agricultura şi l-au întrebat ce ar putea face pentru a rezolva această problemă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, oamenii au mai cerut să le fie mărite pensiile, iar Traian Băsescu a răspuns: "Le vom face pe toate cu timpul".

Preşedintele s-a plimbat timp de aproximativ o jumătate de oră prin târgul de la Pâncota, unde a strâns mâinile oamenilor, a făcut fotografii, a mâncat struguri şi piersici şi a vorbit cu producătorii agricoli. Oamenii l-au întrebat pe Traian Băsescu dacă mai candidează pentru un nou mandat, iar răspunsul acestuia a fost: "Mai vedem la toamnă".

Mai mulţi oameni din târg au primit pliante cu mai multe poze cu Traian Băsescu din timpul vizitei pe care a efectuat-o în localitatea arădeană Arăneag în data de 7 august, pe care scrie "Traian Băsescu, preşedintele Românie", iar sub o poză cu şeful statului scrie "România merge înainte!". Pe pliante nu este nicio siglă şi nu sunt semnate de cineva.

La finalul vizitei de la Pâncota, preşedintele a vizitat o fabrică de cablaje auto Electrokontact. În cursul după-amiezii, Traian Băsescu urmează să participe la inaugurarea noului sediul al Consiliului Judeţean Arad şi să se deplaseze şi la şantierul autostrăzii Arad - Timişoara.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016