Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producătorii de vin din România se orientează spre piaţa din China


Producătorii români de vin îşi îndreaptă atenţia spre piaţa din China deoarece consideră că aceasta va fi una dintre cele mai profitabile afaceri pentru ei în următorii trei ani.
Fermierii români din domeniul viticulturii, una dintre cele mai importante sectoare ale agriculturii din ţară, consideră piaţa din China ca fiind cea mai mare din Asia şi mult mai profitabilă decât pieţele tradiţionale europene.

Producătorii români de vinuri au făcut primul pas spre piaţa chineză, prezentându-şi produsele la o expoziţie de vinuri în China în 2009. Prezenţa lor a fost un succes şi a fost urmată curând de primele livrări de vin românesc către China. Studiile de marketing efectuate pe piaţa din China de importanţi producători români de vin s-au dovedit a fi mai mult decât optimiste - un potenţial de aproximativ 91 milioane de litri sau 121,4 milioane de sticle exportate.

Patru dintre cei mai mari producători de vin din România au apreciat că în următorii trei ani, în pofida crizei economice mondiale, exportul românesc de vin către China s-ar putea transforma într-o afacere importantă, dacă nu cea mai importantă din agricultura României.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru a îndeplini acest obiectiv, cel mai important pas va fi construirea unui terminal special pentru încărcarea vinului în portul românesc de la Galaţi. Câţiva exportatori de vin românesc şi investitori chinezi construiesc deja depozite mari exclusiv pentru depozitarea vinurilor, terminale cu capacitate mare de încărcare şi alte unităţi în portul din Galaţi.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016